Dator > om att definiera en plan programunderhåll

 • om att definiera en plan programunderhåll


 • Programvara försörjning medför korrigering av fel, ta bort eller lägga till funktioner , förbättring , anpassning till en föränderlig marknad , och kompatibilitet med förändrade operativsystem . En underhållsplan används för att skapa en ny version av en befintlig produkt

  Du behöver : .
  del kunskap om XML
  Internet-anslutning.

  Rättelse av fel

  Rättelse av fel omfattar test av tidigare utvecklad programvara . Alla kända fel i samband med konstruktion skall korrigeras vid denna tid . Utvecklare se felen inte uppstår vid nästa produkt eller version . Detta innebär inte bara i-lab test av felen , men även användningen av en betaversion av produkten . Kommentarer från användare beaktas om fel upplevt under konstruktionsfasen av den nya produkten.

  bort och lägga till funktioner

  Med användarnas feedback på den ursprungliga produkten bör utvecklare har en lista med funktioner eller funktioner användarna vill ha. De bör också ha marknadsundersökningar visar vad användarna vill i andra program . Detta gör det möjligt för utvecklare att designa en ny produkt med önskvärda funktioner läggs . Utvecklare också måste beakta funktioner som användarna inte gillar så att de kan ta bort dessa funktioner som den nya produkten .

  Enhancement

  Tillbehör innebär tweaking den nya produkten vara bättre än programvara från andra tillverkare . Detta kan vara något så enkelt som ett bättre grafiskt användargränssnitt (GUI ). Ju enklare produkten är för användaren , desto bättre . Ju mer arbete användare kan genomföra med hjälp av den nya produkten på kortare tid , desto mer sannolikt att de kommer att fortsätta med produkter designade av dessa utvecklare . Lägga förbättringar kan göra skillnad i vem som vinner försprång på marknaden .

  Anpassning till en föränderlig marknad

  Under analysfasen av mjukvaruutveckling , forskar utvecklingsteamet produkter som liknar deras . För att få en kant på konkurrensen , måste de få ett försprång i spelet . Detta kräver att göra produkter som kan anpassa sig till förändringar på marknaden . Med tekniken kommer mycket förändring , så att utvecklarna måste utveckla programvara med anpassningsförmåga funktioner . Detta kan vara något så enkelt som en skrivardrivrutin i en ny skrivare design . Den nya programvaran utformning måste vara förenliga med den drivrutinen.

  Kompatibilitet med operativsystem

  Den sista och kanske den viktigaste delen av underhållsplanen är kompatibla med operativsystemet . Med en ständigt föränderlig teknik på marknaden måste en utvecklare följa med i utvecklingen av operativsystemet. Med en ny programvara , måste man välja ett system Target . Detta innefattar att säkerställa att den nya produkten kommer att vara kompatibel för användning med den nyare målet operativsystemet. Tester för kompatibilitet är nyckeln .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:vad är filändelsen j ?

Relaterade artiklar


 • hur man startar upp en hårddisk från en IDE contoller kort
 • dell web pc specifikationer
 • hur man använder USB till seriell-konverterare i Windows
 • hur man bränner cd-avbildningar till en penna enhet
 • Compaq 6910p specifikationer
 • hur du vill justera en ny patron på en skrivare
 • hur man ansluter en dator till HDMI
 • eMachines t3958 moderkort specifikationer
 • hur du tar bort mybook 250 fall
 • hur man gör en extern batteri för bärbar dator