Dator > hur man skapar en php -fil från HTML

 • hur man skapar en php -fil från HTML


 • Sällan har två programmeringsspråk fungerade så bra tillsammans som gör PHP och HTML . En enda fil enkelt kan integrera komponenter i båda språken , till varje matning av den andra skapar rika men effektivt webbdokument . Det är inte ovanligt att en webbplats ägare att omfamna möjligheterna att PHP vid uppgradering hennes webbplats . Även om alla platser kräver HTML för att fungera , äldre eller enklare webbsidor kan innehålla några extra programmeringskod. När det är dags att införa mer interaktivt innehåll , kommer dessa sidor behöver behandling av PHP kompilatorn .

  Du behöver :
  Apache Web Server


  1
  Kontrollera servern där din webbplats har tillgång till PHP -kompilatorn . . Alla Linux-baserade system körs vanligtvis på en Apache -systemet och har PHP som standard . Kontrollera med ditt webbhotell har att vara säker. Du kan inte skapa PHP- filer utan denna server funktionalitet .
  2 .
  fundera på dina mål för konvertering från HTML till PHP . Är du ute efter att lägga PHP funktionalitet till ett par sidor eller till allt på sajten ? Är du gör en betydande uppgradering till webbplatsens struktur och utseende ? Möjligheterna för att lägga till PHP av en befintlig webbplats är flexibla , men lämplig metod bör väljas beroende på den framtida webbplatsen .
  3 .
  Redigera htaccess-fil för webbplatsen så att PHP bearbetning inuti standard HTML -filer om du inte planerar andra stora program uppdateringar som skulle ändra filstrukturen på sajten. Om du har en stor sajt med många HTML-filer , de troligen alla som slutar på. htm eller . html . Som standard kan en server process inte PHP i en fil som inte slutar med . php ändelsen . Genom att ändra htaccess kommer alla filer på webbplatsen hanteras av servern annorlunda att erkänna möjligheten av PHP-koden i valfri sida. Använd RemoveHandler och AddType protokoll i htaccess filen . Denna metod kommer att garantera den mest smidig uppgradering av din webbplats utan att behöva byta namn på alla sina filer .
  4 .
  Ändra suffixet för alla HTML-filer för att sluta i . php då betydande förändringar planeras som berör de flesta av platsen . En bra PHP-orienterad webbplats kommer att använda standarden PHP konstruktion och design och endast engagera sann PHP -filer för alla sina sidor . Lyckligtvis , på grund av den enkla integreringen av PHP och HTML , inga andra ändringar behöver göras för att innehållet i dessa filer för att omedelbart förvandla dem till PHP -filer . De kommer redan innehåller HTML och PHP och HTML är utformade för att samexistera i ett dokument . PHP -koden kan läggas till senare , men är inte nödvändigt för de filer som ska betraktas som PHP -filer som webbservern .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man installerar Blackdown java

Relaterade artiklar


 • skrivare som inte dricker bläck
 • eMachines t2682 specifikationer
 • specifikationer av HP zd7000 laptop
 • hur man fixar bärbara högtalare
 • Dell XPS inspiron m140/630m specifikationer
 • Typisk strömförbrukning i en personlig dator
 • hur du ansluter till Internet med en Tungsten E2
 • hur man upptäcker den totala SDRAM
 • hur man ringer en ActiveX- DLL från Visual Basic
 • problem med att installera min P5N-MX adapter nvidia ethernet