Dator > hur man fixar en Microsoft Visual Basic overflow fel

 • hur man fixar en Microsoft Visual Basic overflow fel


 • Overflow fel visas under en felsökning process när resultatet " svämmar över "ett antal storlek eller typ av nummer utanför den ursprungliga variabelns definition . Med andra ord, resultatet " svämmade över " planeringen regler som Visual Basic har inrättat för att utföra matematiska beräkningar samtidigt skriva datorprogram . Ett systematiskt tillvägagångssätt hjälper dig att upptäcka och åtgärda orsaken till felet . Du måste ha ditt projekt öppna för att börja arbeta med den

  Du behöver : .
  Microsoft Visual Studio installerat på en dator .


  1 .
  Leta i verktygsfältet ovan allt annat som har en lista på kategorier från vänster till höger börjar med " File ". Klicka på ordet " Visa ". Rulla ner och klicka på " fellista ". Detta orsakar en flik som heter " fellista "visas längst ned på skärmen . Klicka på fliken för att öppna den .
  2 .
  Tryck på " F5 " knappen för att köra programmet , så översvämningen felmeddelanden kommer att återskapa om de inte visas i fellistan fönstret . Om ett varningsmeddelande visas som frågar om du vill fortsätta ändå , klicka på " Nej. " Öppna "Error List " tab klicka på den .
  3 .
  Leta upp raden som svämmar över felet. bläddra upp tills du ser här kodraden . Lägg märke till vad översvämningen fel visar på. Kontrollera först om det aritmetiska beräkningar är korrekta . Kontrollera rörlig resultatbaserad skriv in din första redovisningen fälten . Se till att den rörliga typen i din beräkning resultat matcher variabeln typ som anges i förklaringen avsnittet . Se till att du konverteras variabler korrekt . Till exempel kan du multiplicerar inte en " int " variabel , som är ett heltal , med en " December " eller decimal variabel utan att först konvertera det ena eller det andra i koden så att den rörliga typer matchen.
  4 .
  Ändra variabel fälttyper och definitioner i taget så att de matchar på rätt sätt . Om du arbetar med pengar eller decimaltal , sedan definiera dina variabler som " December " i början för att undvika förvirring . Om mycket stora mängder skall beräknas , välj en större rörlig typ under dina definitioner som kan hålla beräkningsresultaten ordentligt . Detta kommer att förhindra fel svämmar över undantag .

  tips och varningar


 • utföra beräkningar för hand eller med en miniräknare är annorlunda än att berätta ett datorprogram hur man ska gå utföra beräkningen . Om du konverterar några variabeltyper under en beräkning från en typ till en annan med att göra beräkningen möjligt , då måste du konvertera den till sin ursprungliga form så att resultatet visas korrekt .

Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man skapar ett e-postmeddelande i ett VBScript

Relaterade artiklar


 • Hur felsöker jag en Toshiba dp120f?
 • hur man installerar en 10,5 "PC netbook
 • hur man uppgraderar en TP-600 2645 51u cpu
 • hur man fixar en RTF-fil
 • hur du uppgraderar processorn i en Dell D610
 • hur man minskar fläktljudet på en Compaq Evo n1020
 • hur man uppgraderar en Intel Celeron 2,53 GHz till en dual core
 • hur du aktiverar HP Pavilion dv9000 i en TV-tuner
 • hur till låsa upp en thinkpad 2625
 • hur du uppdaterar & läsa ett SDHC-kort på en acer 9300-5317