Dator > hur man använder , hitta och installera bookmarklets

 • hur man använder , hitta och installera bookmarklets


 • Bookmarklets är de coolaste små saker sedan stekt kyckling . (Wikipedia ) den fria encyklopedin : s definition av bookmarklets är följande : " En bookmarklet är en applet , ett litet datorprogram lagras som URL-adressen ett bokmärke i en webbläsare eller en hyperlänk på en webbsida . Termen är en kappsäck av villkoren bokmärke och applet . Vare bookmarklet verktyg lagras som bokmärken eller hyperlänkar , de är utformade för att lägga en klick funktionalitet till en webbläsare eller webbsida . När du klickar utför en bookmarklet någon funktion , ett av en mängd olika exempel en sökfråga eller datautvinning . Vanligtvis applet är ett JavaScript-program . "Det är ord för ord Wikipedias definition av bookmarklet . Så nu har du en uppfattning om vad ett bokmärke låt är . Låt oss nu komma till den del där du kan hitta dem och se hur de fungerar

  Du behöver : .
  Computer
  Browser.
  Internet.
  Bookmarklets .


  1 .
  Det bästa sättet att hitta dem är att göra en enkel sökning med hjälp av Yahoo, Google, eller vilken sökmotor du brukar arbeta med . Skriv in ordet bookmarklet och som kommer att föra upp många olika webbplatser som erbjuder dem till dig gratis . Du ska aldrig behöva betala för dessa . Bara bläddra några av de bästa webbplatserna som dyker upp och kolla vad de har och vad du tror att du skulle använda .
  2 .
  annan sätt att söka efter dessa bookmarklets är om du redan har en god uppfattning om vad du vill och gör en sökning med de orden tillsammans med ordet bokmärket låt . Med andra ord , jag gillar att göra med SEO och bygga hemsida popularitet . För att hitta bookmarklets som hjälper mig med detta jag skulle skriva in orden " SEO bokmärke låter " i sökningen . Det kommer att ta upp alla de platser som har dessa behändiga lilla verktyg tillgängliga gratis.
  3 .
  med hur man hittar bookmarklets tas om hand kan vi nu gå in hur du installerar dem och hur att använda dem . Installera är ganska lätt , så lätt i praktiken att vem som helst kunde göra det och inom bara en bråkdels sekund. I de flesta webbläsare som Google Chrome och Firefox , det är en enkel dra och släpp-metoden . Jag är säker på att du är väl medveten om hur det fungerar men ifall du inte vet hur , jag ska gå igenom det med dig . Installera dem genom att använda enkla dra och släpp -metoden är följande : Ställ markören på bookmarklet som du vill och vänsterklicka. Medan du håller ner vänster musknapp , dra markören till önskad plats där du vill att bokmärket placeras . Släpp sedan vänster musknapp , som också släpper den bookmarklet . Du bör nu se den sitta på din webbläsare likt en webbläsare knapp . Det är allt som behövs för att installera dem . Se de enskilda bookmarklet platser information avsnitt om hur du installerar dem med hjälp av Internet Explorer.
  4 .
  När du har installerat dem i din webbläsare , du är nu redo att använda dem . Att använda dem är ännu enklare än den faktiska installationen av dem . Att använda dem allt du behöver göra är att klicka på dem och därifrån de kommer att göra de nödvändiga åtgärder som de är avsedda att göra . Det är allt som finns till den. Jag har listat här för dig några webbplatser som erbjuder dem . Jag är säker på att du kommer att njuta av dem så mycket som jag har . En snabb anteckning av rådgivning , högerklicka på din webbläsare område där din webbläsare knappar sitter men i ett område där du inte har en knapp och en droppe menyn ska visas . I det rullgardinsmenyn , bör du se orden lägga mappen eller ord som liknar detta. Klicka sedan på den . Vad du gör här är att lägga till en mapp på din webbläsare att lagra dessa bookmarklets . Jag skulle ge den ett namn som skulle vara av hänsyn till bookmarklets du har samlat . Med andra ord har jag en mapp som heter SEO bookmarklets . Jag kommer nu att placera alla mina bookmarklets att göra SEO funktioner i den mappen . Sedan göra en ny mapp och kalla den något i stil med ( Sites jag besöker ) till exempel . Därifrån skulle lagra all webbplats bookmarklets som du vill ha i en mapp . Att göra detta håller din webbläsare klara av onödigt skräp och skär ned på den tid det tar att hitta varje bookmarklet när du försöker komma åt dem. Gör det för snabb och enkel tillgång , vilket är hela syftet med denna nya upptäckt . Tro mig , använda dessa mappar redan från start . Lägga bookmarklets är som att få tatueringar eller äter Pringles , när du pop du kan bara inte sluta ( mycket beroendeframkallande ) .

  tips och varningar


 • Detta kan vara mycket beroendeframkallande. Använd med försiktighet och använd dina mappar .

Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur du gör din egen 3D-spel

Relaterade artiklar


 • Hur du tar isär en Fujitsu n5010
 • hur man kan övervaka direkt ansluta skrivare
 • min dator kommer inte att erkänna det smarta kortet i en USB Smart kortterminal
 • hur man återvinna en Lanier toner
 • Brother-skrivare fungerar inte efter byte bläck cartidge
 • hur man kan få datafil återvinning
 • hur man demonterar en HP dv9910us fall
 • hur man laddar en. pdf till en Sony Reader
 • hur du ställer in ljud på en HD ati radeon
 • HP 9429 specs