Dator > hur du ställer in lokala miljön webbutveckling

 • hur du ställer in lokala miljön webbutveckling


 • Dessa instruktioner kommer att visa dig hur du ställer in en dev miljö för användning när du skapar webbplatser och webbapplikationer

  Du behöver : .
  Lämpliga XAMPP installera för ditt operativsystem


  1 .
  Besök http://www. apachefriends. org/en/xampp. html och välj ladda ner för ditt OS
  2 .
  Vid tillämpningen av denna artikel vi kommer att välja Windows . Du kommer att visas ett antal alternativ , men för en grundläggande dev miljö du bara behöver grundläggande XAMPP anläggning som på denna länk :

  http://www . apachefriends. org /sv /xampp-windows. html # 641
  3 .
  Nästa klicka på länken för att ladda ner självuppackande fil exe installation
  4 .

  Välj den plats du vill att filen sparas på din dator. Jag väljer normalt mitt skrivbord eftersom det är det snabbaste för mig att få tillgång till .
  5 .
  När nedladdningen är klar navigera till den plats där du sparade filen och dubbelklicka på den .

  6 .
  Vid denna punkt en pop up som ber för dig att välja uppställningsplatsen. Jag har den i C : \ XAMPP men du kan välja där det är bäst för dig
  7
  När du väl valt en plats för installationen, klicka på installera för att extrahera programmet till den platsen . .
  8 .
  Nu när programmet installeras en kommandotolk visas . Denna prompt används av programmet för att få den slutliga inställningarna att den kommer att behöva. Den kommer att fråga dig om du vill ställa in genvägar , etc. När du har gjort dessa beslut kommer du att se menyn som visas i den medföljande skärmdumpen .
  9 .
  Så när installationen är klar måste du starta delar som du vill . Utvecklarna har gjort den här lätt för oss genom att tillhandahålla en XAMPP Control Panel .
  10 .
  XAMPP är huvudsakligen ett program som sätter upp en lokal webbserver komplett med PHP , MySQL , Apache och mer . Så när installationen är klar måste du starta delar som du vill . Utvecklarna har gjort den här lätt för oss genom att tillhandahålla en XAMPP Control Panel . Därför , i denna del kommer du vill välja att starta panelen genom att skriva i 1 och skriv sedan in i kommandotolken .
  11 .
  Nu när programmet installeras en kommandotolk visas . Denna prompt används av programmet för att få den slutliga inställningarna att den kommer att behöva.
  12 .
  Denna panel gör att du kan starta /stoppa olika delar av servern . För en grundläggande webb dev miljö du kommer att behöva Apache för Server-delen och MySQL om du planerar att använda databaser . Du kan välja att starta eller stoppa dessa närhelst eller så kan du ställa in dem som en tjänst genom att markera Svc rutan bredvid deras namn . Att bygga upp dem som en tjänst slipper komma ihåg att starta dem när du behöver dem som de automatiskt kommer att starta när du startar upp datorn .
  13 .
  Din miljö är nu inställd . Nu kan du börja utveckla webbsidor och applikationer för test . Du kan göra något för testning genom XAMPP genom att lägga till följande plats :

  [ lokalisering av XAMPP installera ] /htdocs /[ projekt mapp ]

  Du behöver inte särskilda mappar för varje projekt men jag tycker det är bra särskilt när man arbetar på flera projekt .
  14 .
  Nu har du ett projekt , men hur ska du starta den för att testa frågar du? Jo det är också ganska enkel . Bara att öppna din webbläsare val och navigera till:

  localhost /[ projekt mapp ] /[ fil som ska lanseras ]

  Om filen finns i en undermapp av projektet mapp helt enkelt lägga lämpliga delar mellan projektet mappen och filen som skall inledas och se till att inkludera ett omvänt snedstreck när du flyttar till en ny nivå .

  tips och varningar


 • är praktiskt för oss som gillar att koda för hand
 • också till hjälp för att testa att skicka e-post via ett PHP- funktion som dethar inbyggd e-postserver funktioner

Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man skapar XML Web Services

Relaterade artiklar


 • dell inspiron 13 mini-kortplats specifikationer
 • vad är filändelsen src ?
 • Hur man överför stora mängder data
 • hur man ändra storlek på flera liknande figurer i PowerPoint med VBA-makro
 • grafikkort tutorial
 • hur man förebygger personsökning
 • hur man får in BIOS på lenovo x200
 • hur man uppgraderar en IBM Aptiva cpu dator
 • hur man kan övervaka direkt ansluta skrivare
 • funktionerna i HP Pavilion ze4500