Dator > egenskaperna för en samling i vbs

 • egenskaperna för en samling i vbs


 • Visual Basic-skript (VBS ) är ett programmeringsspråk som liknar den vanliga Visual Basic språket . Som med alla programmeringsspråk , det finns objekt som innehåller egenskaper . Dessa egenskaper används för att kontrollera och visa utdata till användaren . "Insamling " objekt innehåller en lista över variabelnamn med motsvarande värden. Samlingen objektet har några egenskaper för programmerare att manipulera och visa utdata .

  Key

  De viktigaste egenskapen är en term ges till namngiven variabel . Ett bra exempel på de viktigaste egenskapen i en samling är att ha en lista med frukt . Varje frukt namn är nyckeln egendom . Den viktigaste egenskapen är skiftlägeskänslig. Skiftlägeskänslighet innebär att benämningen " äpple " och " Apple " och " APPLE " är alla olika värden . Av denna anledning när programmeraren namn nycklarna i samlingen , är det viktigt att hålla sig till en standard . Om programmeraren försöker hämta fel skiftlägeskänsligt nyckel kommer VBS misslyckas och ett kompileringsfel är resultatet . För att skapa en nyckel /värde-par för en samling använder du följande syntax :
  my_collection ( " äpple " )=röd
  "Apple " är nyckeln och den " röda " är det värde som finns i samlingen nyckel .

  Räkna

  Räkna är en fastighet används för att räkna antalet poster i samlingen . Grefven egenskapen kan programmeraren att visa eller ta reda på hur många objekt som finns i samlingen , som kan användas för att iterera igenom varje punkt . Till exempel, om programmeraren vill ändra värdena eller listan varje värde i att samla in, kan han iterera genom insamling värde en efter en och visa information . Räkningen värdet föregås av dot värde (". "). Till exempel, om programmeraren har en samling med namnet " my_collection , " följande syntax skrivs antal nyckelområden /namnet par i objektet : my_collection . Räkna .

  Punkt

  Posten Fastigheten är hur programmeraren identifierar ett värde i samlingen baserat på index. I planeringen ska de indexvärden börja med noll , så det första objektet i samlingen ett index på noll . Till exempel objekt om programmeraren vill lista värdet av det första objektet i en samling som heter " my_collection , " syntax för objektet är " my_collection (0) . " Artikeln egendom är förmodligen den mest använda fastigheten i en samling . Objektet fastigheten kan användas för att manipulera data i samlingen objekt , eller den kan användas för att skriva ut data till användaren .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man hittar VBA filer

Relaterade artiklar


 • Hur ändrar jag HD på en Toshiba dynabook satellit 1860?
 • vad är en kylfläns på en cpu & hur ska du installera det?
 • hur man skapar en statusrad i Visual Basic
 • hur man skriver xls data i ASP
 • hur du ansluter din mini mac till min Tom Tom
 • hur man kan återställa en fil som har skrivits över
 • hur man återställer & inrätta ett lösenord på en gateway id58 laptop
 • hur du ansluter och driva upp ett ATX datorväska
 • hur du lägger till minne till en iBook 700
 • hur man passar en flygplats-kort i en Apple Macintosh