Dator > datavetenskap tutorial

 • datavetenskap tutorial


 • Datavetenskap är en disciplin som täcker en mängd ämnen i datorn och matematiska världar . Knappast ett ämne reserverad för människor som bygger datorer eller som skriver datorprogram omfattar datalogi ett brett spektrum av ämnen som kräver olika talanger att bemästra. Om du funderar på en karriär inom datavetenskap eller funderar på att studera datavetenskap på college , kan det vara bra att ha en kort genomgång om vad du får i innan du tar steget .

  Hardware

  hårdvara sida för datavetenskap kräver skicklighet i både abstrakt och praktisk hårdvara byggnad och programmering . Detta område är där du kan hitta folk som går på att designa kretskort , grafikkort eller processorer dator . Matematisk skicklighet krävs för denna disciplin , samt kunskap om integrerade kretsar , termodynamik och lite fysik . En hårdvara datavetare får design elektriska kretsar genom en datorstödd redaktionella program , liksom arbete med händerna för att utforma prototyper av den elektriska kretsen.

  programvara

  programmerare är vad många människor tror på vad de hör ordet " datavetare ". Programmerare kräver en hög grad av matematisk färdighet, liksom färdighet i att lösa logiska problem och kunskap om olika typer av programmeringsspråk. De kommer ofta lära sig att programmera en dator från grunden , börja med montering eller binära språk , och lärande på högre nivå programmeringsspråk därifrån . De kan gå på att designa programvara som fungerar enbart på en klient nivå , sever nivå, eller båda , och-beroende på deras intressen-kan designa kommersiell programvara , spel , Web eller valfritt antal andra typer av programvara .

  Theory

  teoretiska datorforskare är ansvariga för många av de tekniska framsteg som vi är beroende av . Matematiska och färdigheter hårdvara är nödvändiga för denna disciplin , men istället för att arbeta med maskin-eller programvaran för programmering , datavetare som arbetar på teorin sidan utveckla strategier och planer för hur man bygger snabbare , bättre datorer . Detta i allmänhet görs med hjälp av datorstödd redaktionella program , men eftersom datorn vetenskapsman måste göra en hel del oberoende forskning och analys, kritiskt tänkande och en förmåga att se " utanför boxen " är ett måste .

  Management

  Datavetare får ta på rådgivande roll genom ledande befattningar , som använder sina olika uppsättningar av färdigheter för att leda grupper som design hårdvara , program , forskning eller arbete inom andra discipliner. Dessa roller är vanligtvis reserverad för datavetare som har visat sig i ett område och befordras till ledande positioner senare i karriären .


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man skapar pekare i Visual Basic

Relaterade artiklar


 • hur man byter en iBook G3 skärm
 • cpu uppgraderingsalternativ
 • den bästa bärbara antenn boosters
 • hur man gör en titt flash-enhet som ett minneskort
 • notebook säkerhetstips
 • hur till återvinna flash media
 • HP Vectra specifikationer
 • hur du partitionerar ett program
 • hur du justerar färgen på en Epson projektor
 • Hur man använder en G-DRIVE Mini med en Mac