Dator > thinkpad specifikationer

 • thinkpad specifikationer


 • Lenovo ThinkPad bärbara datorer är kända som verksamheten standard i bärbara datorer. . Deras smidiga design och utmärkt kvalitet gör dem perfekta för kontinuerlig resor. De är kända för sin användning av fast hårdvara och olika alternativ som blandar både portabilitet och prestanda. Medan ThinkPad linjen är i ständig förändring, dessa specifikationer är korrekta per oktober 2010.

  L-serien

  L-serien är en entry-level laptop för små företag och har ett utropspris på runt $ 1000. Plattformen är den grönaste av Lenovo bärbara datorer, som förbrukar ungefär 40 procent mindre energi än andra bärbara datorer. Hela fallet är återvinningsbart och hela L linjen har flera gröna certifieringar. Förutom den gröna specifikationer kan bärbara datorer har upp till en Intel Core i5-processor och 8 GB DDR3 RAM. De pack nog av ett slag för bärbar multimedia användning och är kraftfulla nog för även den mest innerliga flera bollar i luften. De börjar mellan 5,1 och 5. 67 pounds, har upp till 8 timmars batteritid, och finns i antingen en 14 "och 15. 6 "widescreen alternativet. De levereras med Microsoft Windows 7-operativsystem.

  SL-serien

  SL-serien syftar till att vara ett verktyg för små företag och börjar runt $ 850. De erbjuder upp till en Intel Core 2 Duo processor, som är lite långsammare än Core i5 modellerna i L-serien bärbara datorer. Beroende på modell kan du få upp till 8 GB DDR3 RAM och upp till en 500 GB hårddisk. Dessa modeller är konstruerade för att kunna erövra de flesta multimedia som kastas ut dem, vilket ger småföretag med möjlighet att enkelt visa presentationer och använda sin bärbara dator för grundläggande mediekonsumtion och redigering. De börjar mellan 5,1 och 5,6 pounds, och finns i antingen en 14 "eller 15,6" widescreen alternativet. De levereras med Microsoft Windows 7-operativsystem.

  Edge-serien

  The Edge-serien är den lägsta av de små affärsområde. Modellerna syftar till att vara en ingång för "företagare med små IT-budgetar" och därför omfattar ett stort spektrum av beräkningar. De är alla EPEAT Silver och Gold Certified, lägga till dem i familjen av gröna bärbara datorer från Lenovo. Skärmstorlekar varierar från 13,3 "till 15,6" widescreen och alla har en möjlighet att antingen AMD triple-core eller Intel dual /quad-core processorer. Den minsta modellen startar på 3,6 pounds, medan de tyngsta sväller till endast 5,5 pounds, alla samtidigt som en 8-timmars maximal batteritid. RAM varierar beroende på modell, men vissa kan hantera upp till 8 GB med ett diskret grafikkort, vilket möjliggör överlägsen hårdvaruacceleration. Alla modeller levereras med Microsoft Windows 7 och börjar runt $ 900.

  T-serien

  T-serien, som kallas "bärbara kraftpaket" av Lenovo, anses vara den ultimata business laptop av många med sin blandning av snabb, modern maskinvara och lätta, bärbara komponenter. T-serien har en historia av att vara mycket flexibel utbyggbara och robust. T-serien startar med Intel Core 2 Duo-processorer, men kan konfigureras för att ha upp till quad-core i7 processor. Liksom de flesta av Lenovos bärbara datorer, kan T-serien kan konfigureras med upp till 8 GB RAM och en 500 GB hårddisk. T-serien erbjuder också fasta alternativ state lagring och frivilliga diskret grafik. De börjar på $ 1. 200 och levereras med Microsoft Windows 7 operativsystem. Alla T-serien "skärmarna är widescreen och sträcker sig från 14. 1 "till 15,6" i storlek.

  X-serien

  Den x-serien tar portabilitet till nästa nivå och uppoffringar några av de trevligare hårdvara för en större viktminskning. ThinkPad X-serien bärbara datorer även bolagets netbook och tablet linjer datoranvändning. De börjar på $ 600 och kan konfigureras för att väga så lite som 2. 89 pounds, med 11 timmars batteritid. Processorerna allt från dubbla kärnor AMD Turion Neo på Intels avancerade Core i7 linje. Många bärbara datorer i X-serien linjen är byggda för militära specifikationer och har stötmonterad hårddiskar tillsammans med inbyggd hårddisk kryptering. De passerar också ett antal gröna certifieringar såsom EPEAT Gold och Energy Star 5. 0. X-serien levereras med Microsoft Windows 7-operativsystem.

  W-serien W-serien är utformad som en bärbar arbetsstation. Detta innebär att det är tänkt att stå stilla för det mesta, men kan flyttas om det behövs. Av denna anledning W-serien bärbara datorer väger mellan 6 och 7 pounds. Detta gör också att de bästa hårdvaran av ThinkPad familj med Intel Core i7-processorer som standard och diskret grafikkort som möjliggör on-the-go spel och multimedia redigering. Lenovo erbjuder 15,6 "eller 17" modeller widescreen tillsammans med en dubbel 10,6 "panel alternativet. De börjar på $ 1. 800 men kan svälla till nästan $ 4000 i pris. De kan konfigureras med upp till 8 GB DDR3-minne och en 500 GB hårddisk , sjöfart med Microsoft Windows 7 som operativsystem.


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:HP 8100 specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man kan kontrollera eller fastställa en HP-patron
 • hur man använder flygplatsen kort för en mac
 • kan du sticka en anteckningsbok hårddisk i en dator?
 • hur man bygger ett externt batteri för bärbar dator
 • Toshiba nb205-n310/bn specifikationer
 • de billigaste Logitech Cordless möss
 • hur man ändrar en HP LaserJet 4345 överföringsrullen
 • LaserJet 5p specifikationer
 • problem med moderkortet på en emachine
 • standarden mätning av hastighet för en PC