Dator > tangentbord som arbetar med tunna klienter

 • tangentbord som arbetar med tunna klienter


 • En tunn klient är ett datorsystem och /eller program som kräver en annan dator att fungera korrekt. Den vanligaste typen av tunn klient är ett datasystem som ger ett grafiskt användargränssnitt (GUI), och är nästan alltid en del av ett större datornätverk. Ofta är tunna klienter används enbart för att surfa på Internet och /eller skicka och ta emot e-post. Du behöver en speciell typ av tangentbord för att använda dessa system, men du kan också använda tangentbord med standard persondatorer (PC).

  Positiv 5250/PC

  Positiv 5250/PC 122 tangenter har en setup som liknar ett vanligt tangentbord, förutom funktionstangenterna (F1 till F12) är uppdelad i två kolumner på toppen. Dessa tangentbord har mer än standard 101 tangenter. De tillåter dig att ansluta till en Microsoft Windows Terminal Server eller Citrix plattform, som är ett amerikanskt företag som erbjuder nätverksmöjligheter till företag och säljer produkter i hela världen. Citrix plattform kan du knyta kontakter och nätverka med fjärrdatorer. Företaget erbjuder också cloud computing, vilket innebär att man delar program och resurser via Internet, samt programvara-som-en-tjänst som är mjukvara som sätts in via Internet. Detta tangentbord ansluts till datorn via en Ethernet-anslutning och behöver inte en drivrutin. På denna tangentbord, knapparna är vita med svarta bokstäver och PC funktionstangenter är blå. Denna klaviatur är kompatibel med Windows XP, Vista och 7-operativsystem, samt med följande tunna klienter system: Linux, Windows Standard, XPe och CompactEmbedded. NET (CE. NET). Modellen nummer för det här tangentbordet är AFR1221TD. Priset är $ 129 som 2010.

  10ZiG PC/5250 Keyboard

  Detta tangentbord har 122 tangenter, och är kompatibel med både tunna klienter eller PC-miljöer, samt Citrix och Microsoft Windows Terminal Server. Kroppen av tangentbordet är svart och bokstäverna på tangenterna är vit. Det är förarlösa, så att du kan använda den med olika system. Andra funktioner inkluderar möjligheten att byta den karta (oformaterad text) filer för att passa ditt system. Detta tangentbord är kompatibel med följande miljöer: Disk Operating System (DOS), Citrix, Terminal Server 2000/2003 och Windows 2000 Server 2003, 9x, Millennium (ME), NT, XP, Vista och 7. Detta tangentbord säljs för ungefär $ 399 i 2010.

  Mini-DIN Keyboard

  Mini-Deutsches Institut für Normung (DIN) tangentbord har 122 tangenter, vilket omfattar 24 kommando nycklar. Funktionstangenterna har blå bokstäver för att skilja dem från vanliga nycklar, som har vita bokstäver. Medan de flesta av dessa tangentbord är svart, kan du få några av dem i vitt. Detta tangentbord har terminal tangenter som Duplicate (DUP), Field Exit och New Line nycklar. Du kan också använda detta tangentbord för programmering. Modellen nummer för det här tangentbordet AFR1225T och är prissatt från $ 75 till $ 100 i 2010.


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man använder svart bläck på en Canon MX860

Relaterade artiklar


 • hur man överklockar ett ATI Radeon X1050
 • specifikationer för ett 932bw Sony bildskärm
 • sätt att uppnå snabbare dataöverföring
 • Lexmark 2390 plus instruktioner
 • gateway profil 4 specifikationer
 • eMachines t3616 specifikationer
 • listor med e-läsare hårdvara
 • hur man använder en bärbar dator för att spela in från TV
 • hur du ställer in två bildskärmar en för email
 • min deskjet 855c inte ut