Dator > instruktioner om hur du navigerar en ThinkPad T21 laptop

 • instruktioner om hur du navigerar en ThinkPad T21 laptop


 • ThinkPad T21 är också en IBM laptop. Det är en Pentium III dator med 850 processor. Detta var en av de bättre som gjorts modeller IBM gjort med smala utseende, och det kan hantera de flesta applikationer. Detta är nu en äldre dator, dock, och måste användas försiktigt för att hålla den igång optimalt. Det är en perfekt bärbar dator för studenter eller nya användare som bara lär sig att använda datorn, men du bör inte förvänta sig att arbeta med tunga applikationer som spel eller grafikprogram
  1.
  Placera den bärbara datorn i ett väl ventilerat utrymme på en arbetsyta där man kan sitta upprätt under en lång tid. Undvik att använda den bärbara datorn på sängöverkast, klädd tyger eller i knät eftersom dessa inte tillåter fläktar för att eliminera värme från datorn.
  2.
  Anslut Ethernet-kabeln från Internet modem till den bärbara datorn. Slå på datorn och gå till "Start" längst ned till vänster i verktygsfältet i Windows. Välj "Program" och öppna "Internet Explorer" genom att klicka två gånger på "e"-ikonen.
  3.
  Navigera till en bra anti-virus webbplats som AVG, Avira eller Avast! (Se Resurser). Klicka på "Download" knappen bredvid den fria versionen av anti-virus program. Välj att spara programmet när du ombeds att spara eller köra programmet. Titta i spara rutan för att se till att den sparas i "Mina dokument". Vänta på PROGRAM för att avsluta nedladdning.
  4.
  Gå till "Start" och välj "Mina dokument". Hitta Anti-Virus du hämtat hem och klicka två gånger för att starta installationen. Följ anvisningarna på skärmen instruktioner för installation och klicka på "Slutför" när den är klar. Hitta aktiv anti-virus ikonen i aktivitetsfältet bredvid klockan.
  5.
  Gå till "Start"-menyn i det nedre vänstra hörnet av verktygsfältet. Välj "Program" och "Internet Explorer" för att öppna en webbläsare. Stäng webbläsaren genom att klicka på "X"-ikonen i övre högra hörnet av fönstret när du är klar surfing.
  6.
  tillbaka till "Start"-menyn och välj "Program". Klicka på någon av de program som anges i datorn för att öppna den och klicka på flikar och knappar anknytning till programmet. Detta låter dig utforska hur programmet fungerar. Spela spel eller program använder genom att följa instruktionerna på skärmen eller klicka på knappen "Hjälp" i det övre verktygsfältet för att få mer information om programmets funktioner.
  7.
  Kör Diskrensning verktyget när du först ta emot den och sedan en gång varannan vecka för att rensa upp filfragment och tillfälliga Internet-filer kvar på din dator. Genom att hålla datorn ren, hålla dig datorn går bättre och så snabbt som möjligt. Navigera till "Start", "Program", "Tillbehör" och "Verktyg System". Klicka på "Diskrensning" alternativet. Välj "C:" enheten som enhet att städa upp och klicka på "OK". Checkmark alla alternativ och klicka på "OK". Vänta tills datorn till slut rengöring av hårddisken.
  8.
  Tillbaka till "Start", "Program", "Tillbehör" och välj "System Tools" igen. Välj "Diskdefragmenteraren" att ta bort splittrade områden från hårddisken. Klicka på "Defragmentera" och vänta på att verktyget för att avsluta. Denna process kan ta ett par timmar, speciellt om den inte har använts på länge. Kör det här verktyget varannan vecka.
  9.
  Navigera till "Start"-menyn och välj "Stäng av datorn" när du är klar med datorn. Utför detta steg varje gång du stänger av datorn. Detta sätt kommer du att förebygga framtida elektriska kortslutningar, disk fragmentering och konflikter program


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur du optimerar för IPAD

Relaterade artiklar


 • instruktioner om hur du navigerar en ThinkPad T21 laptop
 • hur man skriver på interaktiva skrivtavlor
 • Vilken typ av video tillverkade kort finns det?
 • emachine modell t2682 dator specifikationer
 • hur man bevarar en bläckstråleskrivare
 • hur man kan ändra teckensnitt för att terminalen på en Eee PC
 • bild skannrar kompatibel med Mac
 • tecken på en tom tonerkassett
 • hur du vill visa powerpoint på en Mac luft bok med en LCD-projektor
 • bruksanvisningar för en Lexmark W840