Dator > hur man skapar en html inloggningssidan

 • hur man skapar en html inloggningssidan


 • Logga in sidor används på webbplatser som initial skärmar för att få tillgång till konfidentiell information . Logga in sidor kräver på lägsta ett användarnamn och lösenord . Ibland är det tillåtet att välja ett alternativ för att spara dina inloggningsuppgifter för framtida bruk , men det är bäst att inte rekommenderat att göra detta om du inte är på en privat dator . För webbutvecklare är det ganska enkelt att skapa HTML för ett log- in sida. Det verkliga arbetet ligger på back-end för att kontrollera logga in referenser . Denna guide hjälper dig att skapa en HTML inloggningssidan för din webbplats behöver.

  Du behöver :
  Text editor


  1
  Öppna en textredigerare och skapa en HTML- fil . . Dreamweaver är det mest populära programmet som används för webbutveckling , men du kan även använda fria program , t. ex. Textredigerare ( på Mac ) eller Anteckningar ( i Windows ) .
  2 .
  Skapa ett HTML-formulär . Mellan och taggarna du måste skriva in
  , dessa HTML- form -taggar . I början formtagg behöver du en åtgärd , metod och enctype ( kryptering typ ) . För åtgärder typ i där form behandlar kommer metoden värdet " få " eller " post " , är den normala enctype "multipart /form-data ", men du kan även använda " text /plain . " Den " text /plain " värde innebär ingen formatering som lämnas Din sista start form tag kommer att se ut ungefär så här : .  Ersätt " /bin /process. php " med platsen för den fil som kommer att behandla inloggningssidan data .
  3 .
  Skapa ett användarnamn etikett och användarnamn. Label taggar har beskrivande text som talar om vad området är nästa . På nästa rad kod en ingång tag med typ lika med " texten " för en användare att skriva in data . Följ exemplet nedan :  4 .
  Skapa ett lösenord etikett och lösenord. Användarna kommer inte att se sitt lösenord när de skriver i fältet Lösenord , bara asterisker . Detta för att skydda användarens information . Följ exemplet nedan :  5 .
  Skapa en Skicka-knapp . Det finns två sätt att skapa en HTML- skicka-knappen . Den första är en ingång tagg med ett inkomma typ som ser ut så här :  Place den text som du vill att knappen ska säga inne i värde som attributet bilden ovan . Det andra sättet att skapa en skicka-knappen är en ingång tagg med en bild typ som ser ut så här :  Detta gör en bild en skicka-knapp istället för en typisk HTML knapp . Ersätt " /images /lämna . jpg " med platsen för den bild du vill att folk ska klicka när du skickar in formuläret . Det är allmän praxis att ha en av de två typerna av input -taggar för att skicka ett formulär , men inte båda .
  6 .

  Granska din kod Din inloggningssidan när du är klar bör se ut ungefär så här : .

  Spara din kod som en . html -fil när du är klar .

  tips och varningar


 • Det är god praxis att lägga till namn egenskaper och /eller ID till varje ingång tag .
 • Du kanske vill överväga en tabell eller div struktur för korrekt avstånd av etiketter och angränsande taggar ingång .

Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:java borderlayout tutorial

Relaterade artiklar


 • Inaktivera BIOS-lösenord
 • HP j3608 specifikationer
 • Samsung T260 specifikationer
 • SONY PCG r505el specifikationer
 • specifikationer för ett RG6 quad
 • Hur man testar en Epson EH-TW450
 • gateway 2000 solo specifikationer
 • hur man hittar en ersättare modem för en Dell Inspiron 3800
 • java borderlayout tutorial
 • hur du uppdaterar HP-skrivare