Dator > hur du ställer in ett lösenord på Western Digital Externa hårddiskar

 • hur du ställer in ett lösenord på Western Digital Externa hårddiskar


 • Grundades 1970 och är Western Digital väl kända och pålitliga företag som tillhandahåller olika interna och externa hårddiskar för datorer och många andra elektroniska enheter. En Western Digital extern hårddisk är ett tillförlitligt, enkelt och säkert sätt att utöka lagringskapaciteten på din stationära eller bärbara dator. För att hålla dina data säkra och trygga, måste du ange ett lösenord på enheten. Följa några enkla instruktioner och dina uppgifter kommer att skyddas med lösenord så att endast du kan komma åt det

  Du behöver:.
  Western Digital extern hårddisk.
  Kablar (medföljer din hårddisk).
  . Computer

  Portable Drive-My Passport Essential


  1
  Anslut din externa hårddisk till datorn via USB-kabeln. . Datorn kommer att identifiera enheten och programvaran kommer att börja installeras automatiskt. En skärmbild visas på din dator frågar, "Vad vill du göra?" Välj det andra alternativet, "Installera Drive Inställningar". Du måste sedan läsa och acceptera licensavtalet och vänta flera minuter att slutföra installationen. När installationen är klar ett andra fönster visas på skärmen, vilket ger dig "Säkerhet" och "registrering" alternativ.
  2.
  Klicka på "Säkerhet" och ange ett lösenord i fältet ges på nästa skärm. Du måste ange lösenordet två gånger för att säkerställa att lösenordet var inte skrivs fel och ge en ledtråd att påminna dig om ditt lösenord bör du glömma det.
  3.
  Klicka i rutan bredvid att "jag förstår" efter att ha läst lösenord varning, klicka sedan på "Spara Säkerhetsinställningar" för att spara ditt lösenord. .
  4
  Välj "Avsluta" i nedre högra hörnet av fönstret för att avsluta lösenordsskydd förfarande

  Desktop Drive -. My Book


  1.
  Anslut din hårddisk i väggen och ansluta den till datorn via USB med de medföljande kablarna. En "WD SmartWare"-ikonen visas på skrivbordet skärmen på din dator. Dubbelklicka på ikonen för att starta programmet och välj "WD SmartWare" igen i menyn som visas. Detta tar dig vidare till nästa sida, fråga "Vad skulle du vilja göra?"
  2.
  Välj "Set Up Drive" längst ned på höger sida, som tar dig till Drive Settings skärmen. Klicka på "Security", som är det andra alternativet på menyn till vänster och tar dig till skärmen där du kan ställa ditt lösenord inställningar.
  3.
  Ange ditt lösenord. Du måste skriva lösenordet två gånger för att du har skrivit och sparat den på rätt sätt. Också ge en ledtråd till lösenordet för att påminna dig om ditt lösenord bör du glömma det.
  4.
  Klicka för att placera en bock i "jag förstår" rutan efter att ha läst lösenord varning, och klicka på "Spara Security Settings" för att slutföra proceduren.

  tips och varningar


 • När du ansluter din enhet, kan en "Ny maskinvara" pop-up display. Om så är fallet, klicka på Avbryt. Din hårddisk kommer att installera den nödvändiga programvaran på egen hand.
 • att ändra ett lösenord, eller lägg en efter installationen är klar, starta WD program på datorn, klicka på fliken "Inställningar" och välj "Säkerhet "i menyn till vänster på skärmen
 • Glöm inte ditt lösenord eller kommer du inte att kunna komma åt data som lagras på din hårddisk. du måste radera disken och börja om .

Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:Sony RS-30C specs

Relaterade artiklar


 • HP-skrivare 1350 fatal error koder
 • inspiron 7500 specifikationer
 • Varför tar det längre tid att skriva till en USB-enhet än en CD?
 • dell 2409w övervaka specifikationer
 • hur man använder en inbyggd kamera för en Lenovo T400 Thinkpad-dator
 • hur man hittar MAC-adressen för en Toshiba e studio 600
 • hur man radera en lösenordsskyddad enhet
 • hur man byter startlösenord på en Compaq skrivbordet en serie SFF
 • eMachines t2862 specifikationer
 • Brother-skrivare fungerar inte efter byte bläck cartidge