Dator > hur du anpassar en Samsung laptop

 • hur du anpassar en Samsung laptop


 • Samsung erbjuder ett antal låg-och medelaktivt-tier bärbara datorer. Dessa portabla enheter har adekvat system specifikationer för grundläggande datoranvändning uppgifter. Men som med de flesta bärbara datorer finns det färre anpassningsalternativ som inbyggd uppgraderingar. För att hålla Samsung bärbara datorer lätt och bärbar, flera anpassade funktioner är inte normalt i lager modeller. Anpassning är inte omöjligt dock, som Windows 7 personliga alternativ och USB-kringutrustning hjälpa den genomsnittliga Samsung användaren anpassa sin bärbara dator hemma.

  Du behöver:
  Extern hårddisk
  . USB webbkamera.
  Extern mikrofon.
  USB-mus.
  Laptop Cooling Pad.

  Visa Anpassning


  1.
  Klicka på "Start-knappen. "
  2.

  Klicka på "Kontrollpanelen". Ett nytt fönster visas öppet.
  3.
  Klicka på "Utseende och anpassning. " Nya klickbara alternativ visas på skärmen.
  4.
  Klicka på "Anpassning".
  5.
  Klicka på "skrivbordsunderlägg" hittad i det nedre vänstra hörnet av skärmen, och klicka på någon bildfil du vill använda för skrivbordet bild. Som anförs av Microsoft, gör Windows operativsystem du för att anpassa skrivbordet visas, lägga till personliga bilder till din gränssnittet.
  6.
  Klicka på "Fönsterfärg" och välj ett färgschema för gränsen dina aktiva fönster.
  7.
  Klicka på "Tillbaka"-knappen, markeras med en blå pil längst upp i det aktuella fönstret. Detta kommer du tillbaka till huvudmenyn "Utseende och Anpassning" menyn.
  8.
  Klicka på "Lägg till gadgets på skrivbordet" under "Desktop Gadgets"-avsnittet. Desktop-gadgets möjliggöra ytterligare skrivbordet anpassning. Klicka för att välja de gadgets som du vill ska visas på ditt system, inklusive dagliga uppdateringar av vädret, en kalender, virtuella anteckningsblock och bild bildspel. Ytterligare prylar är tillgänglig från Microsoft.

  Maskinvaruanpassning


  1.
  Lägga till en extern USB-hårddisk för extra lagring. En stor skillnad mellan Samsung bärbar och stationära datorer är tillgängligt lagringsutrymme. För att hålla bärbara datorer bärbara, är hårddiskar hålls liten och lätt. En extern hårddisk kan kopplas ur när den inte används, bidrar till att hålla den bärbara datorn lätt för resor, och att de inte kräver kostsamma professionell installation.
  2.
  Anslut en USB-webbkamera, mikrofon, trådlös mus eller en annan extern enhet till din Samsung laptop. Kringutrustning möjliggöra en personlig webbupplevelse utan kostsamma interna uppgraderingar.
  3.
  Välj en extern nedkylning kompress för att hålla din Samsung laptop säker och funktionell i många år framöver. Dyra skräddarsydda bärbara datorer har extra interna fläktar för att hålla CPU temperaturer låg och stabil. Du kan få samma effekt för din Samsung laptop med en billig extern kylning pad, för att öka luftflödet genom luftutsläpp på sidan och baksidan av din bärbara dator.


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:Hur får man en död enhet starta

Relaterade artiklar


 • hur man byter en iBook G3 skärm
 • användningsområden för gamla datorer
 • hur till återvinna flash media
 • hur man bevarar en bläckstråleskrivare
 • IPAD FAQs
 • hur man byter en trådlös SSID
 • hur du tar bort ett Cruzer U3 partition på en SanDisk
 • hur man kan återställa ett kommando i SQL
 • hur du skannar en HP allt-i-ett
 • Archos 5 specifikationer