Dator > HP f4440 patron problem

 • HP f4440 patron problem


 • HP Deskjet F4440 skrivaren använder bläckpatroner med teknik för att producera utskrifter. Skrivaren har två patroner, en med svart bläck och den andra med tre olika färger av bläck, som reser inuti skrivaren i patronen vagnen. Bläckpatronerna spraya flytande bläck i form av små droppar genom de många små munstycken ligger på undersidan av varje av patronerna.

  Bläckpatronshållaren Jam Fel

  Ett felmeddelande om att skrivarens bläckpatronshållaren har fastnat visas ofta tillsammans med symtom som skrivarens lampor blinka eller skrivaren inte matar papper, enligt HP. Detta fel ofta visas inte alltför långt efter att du har behandlat papper som fastnat inuti skrivaren. Om du inte tar bort allt papper inuti skrivaren, inklusive små klipp som fångats på rullarna kan dessa papperslappar har hittat sin väg in i patronen vagnens väg och fick det att fastna. Innan du leta efter något fast bitar av papper, men försöker du stänger av skrivaren och slå på den igen för att se om felet försvinner. Om inte, stäng sedan av skrivaren och öppna den övre luckan. Flytta vagnen försiktigt med handen och dra ut alla papper du hittar. Ta ut patronerna och installera bläckpatronerna för att se till att de är i tätt, eftersom en lös patron skulle vara källan till felet. Dessutom öppnar skrivarens bakdörren och kontrollera alla de rullar även för små bitar av papper för att undvika mer problem i framtiden.

  Dirty patroner

  Tona eller strimmor i skrivarens utskrifter kan vara ett tecken på att bläcket patroner är smutsiga och i behov av rengöring. Du kan köra skrivarens självrengörande verktyg från HP Solution Center-programvara på din dator. Detta verktyg kommer att ha kassetter använder deras bläck för att klara av torkat bläck som har samlats i skrivhuvudet eller munstycksstock på patronerna. Om du fortsätter att se problem med utskriftskvaliteten efter att du har kört verktyget flera gånger, ta bort patronerna från skrivaren och rengör poäng koppar kontakt med en bomullspinne fuktad med destillerat vatten. Kontrollera att bläckpatronerna lufttorka innan du installerar dem. HP varnar lämnar patroner utanför skrivaren i mer än 30 minuter, eftersom detta kan resultera i bläck torkning i skrivhuvudet.

  Inkompatibel eller saknas bläckpatron fel

  När du har installerat en ny bläckpatron kan du se ett felmeddelande visas sade patronen är oförenligt med den skrivaren, saknas, är skadad eller att det finns ett problem med kassetten. Problemet kan orsakas av att du har lämnat skyddstejpen på botten eller sidorna av patronen, eller en felaktigt installerade patron, så ta bort kassetten och sätter tillbaka den i vagnen så den snäpper på plats. Om felet kvarstår när du har stängt övre luckan, ta patronen tillbaka ur skrivaren och rengör poäng koppar kontakt med en bomullspinne fuktad med destillerat vatten. Sätt tillbaka kassetten efter att den har torkat helt. Du kan installera och rengöra kassetten kontaktpunkter en gång till om du fortfarande se felet. Om felet inte försvinner, byta kassetten med en ny.


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hp pavilion 7845 specifikationer

Relaterade artiklar


 • mitt ljud-enheter fungerar inte på min VAIO stationär dator
 • Alienware Area-51 m5550i-R3 specifikationer
 • hur du tar bort avfall bläck från en Epson Photo 1400
 • hur man återställer bläcknivå på en återvunnen kassett
 • hur du återvinner en Samsung tonerkassett gratis
 • Lenovo ThinkPad tangentbord tips
 • hur man startar upp BartPE från en USB
 • är internet krävs för en ADT kamera system?
 • Hur man använder en Logitech Chillstream Controller
 • hur man installerar en Garmin inlandsvatten SD-kort