Dator > hur man återställer bios på en Toshiba A135-s4417

 • hur man återställer bios på en Toshiba A135-s4417


 • När en dator startar, är en liten men viktig bit av mjukvara är laddad i minnet. The Basic Input /Output System (BIOS) programvara mellanprodukter anslutningen mellan tangentbordet, processor, RAM-minne och andra komponenter på den bärbara datorn. För att skydda BIOS-inställningarna, ange ett lösenord. Problem uppstår om du glömmer lösenordet eller om du köper en Toshiba A135-S4417 med ett lösenord redan. För att bli av det gamla lösenordet, försök att ta bort all ström från den bärbara datorn. Lösenordet kan återställas till standardinställningarna på egen hand när strömmen kommer tillbaka. Annars använder ett BIOS-lösenord program spricka programvara

  bort Power


  1.
  Koppla ur nätsladden. Ta bort batteriet genom att skjuta den låsta växla till olåst läge och dra ut den. Lämna den bärbara datorn i detta tillstånd i 24 timmar.
  2.
  Sätt i batteriet och slå på maskinen. Kontinuerligt tryck motsvarande "F"-tangenten när du vänder den till in i BIOS. Denna nyckel är vanligtvis "F2", "DEL" eller "F12", men ombeds på den svarta startskärmen. Om du inte komma in i BIOS och Windows började ladda, starta om datorn och försök igen.
  3.
  Kontrollera BIOS för att avgöra om lösenordet är fortfarande inställt. Om du var framgångsrik, BIOS kommer att ha återgått till sin standard nivå innan lösenordet aktiveras.

  Genom Windows


  1.
  Slå på datorn och låta det att gå in Windows. Gå till "Start"-menyn och välj "Kör". Skriv "cmd" i rutan som visas.
  2.
  Typ "debug". Skriv in följande: "0 70 10" och "0 71 20. "Typ" Quit "och" Exit ".
  3.
  Stäng DOS-fönstret och starta om datorn. Ange DOS startskärmen genom att trycka på lämplig" F "knappen i steg 2 i § 1. lösenordsskydd bör tas bort.

  Programvara Verktyg


  1.
  Starta om datorn och gå in i BIOS igen genom att trycka på motsvarande "F"-knappen så beskrivits i steg 2 i avsnitt 1. När du öppnar BIOS, skriv ner BIOS-tillverkare och version högst upp på skärmen. Avsluta installationen, starta om datorn och låta lasten operativsystemet.
  2.
  Hämta en CMOS-programvara cracker som cmospwd, BIOS CMOS AMI Lösenord Decipherer 2,02 eller PC CMOS Cleaner. Klicka på länken "Download" och väljer att spara programmet. Klicka på programikonen två gånger för att öppna.
  3.
  Skriv tillverkare och versionsnummer för BIOS i programmet i lämplig ruta. Klicka på det alternativ som gör att programmet kan generera en lista med möjliga lösenord. Skriv ner möjliga lösenord alternativen. Starta om datorn och ange lösenordet alternativen ett efter ett för att avgöra om BIOS låser upp.
  4.
  Starta om datorn och vänta tills Windows starta om Steg 3 inte fungerade. Öppna BIOS bort programmet. Klicka på "Rensa lösenord" som gör att datorn för att ställa in CMOS till sitt ursprungliga standardinställningarna.


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:Hur felsöker jag en Toshiba l3001dn?

Relaterade artiklar


 • hur du återvinner ett kontor patron depå toner
 • vad är skillnaden mellan HP 54 & 56 bläckpatroner?
 • Vilken typ av video tillverkade kort finns det?
 • hur man återställer & inrätta ett lösenord på en gateway id58 laptop
 • hur man åsidosätta den låga status nivå bläck på en Canon-skrivare
 • installation av PIXMA ip1600
 • hur man fixar förvanskad video på en PowerBook G4
 • hur du aktiverar en Dell dubbla processorer
 • hur till vända på en Samsung SyncMaster övervaka
 • hur man skriver på interaktiva skrivtavlor