Dator > Hur man överför skålen nätverk till en dator

 • Hur man överför skålen nätverk till en dator


 • Många Dish Network satellitmottagare kan spela in innehåll till en intern hårddisk för senare visning. Att överföra video som spelas in på DVR till en dators hårddisk, använda en video-till-digital-omvandlaren. Det finns ett antal av dessa enheter som finns att köpa, alla verkar på ett liknande sätt. Förfarandet är enkelt och ger dig möjlighet att kopiera några videoupptagningar från skålen nätverk mottagaren till datorn

  Du behöver:. .
  -Till-digital-omvandlare
  Videokabel.
  Ljudkabel.
  USB-förlängningskabel.


  1.
  Ta ut datorns skivfacket. Sätt i installations-skivan som medföljer video-till-digital-omvandlare på plattan och stäng facket.
  2.
  Dubbelklicka på ikonen på skivan när den visas på skrivbordet . Dubbelklicka på installationsprogrammet ikon i fönstret som visas. Följ menykommandon för att installera programmet på din hårddisk. Starta om datorn när installationen är klar.
  3.
  Anslut ena änden av videokabeln till videoutgången på baksidan av skålen nätverk mottagaren. Anslut den andra änden av videokabeln till videoingången på video-till-digital-omvandlaren.
  4.
  Anslut den röda och vita RCA-kontakter i ena änden av ljudkabeln till de röda och vita RCA-anslutningar på baksidan av skålen nätverk mottagaren. Anslut den röda och vita RCA-kontakterna på Ljudkabelns andra änden i motsvarande anslutningar på video-till-digital-omvandlaren.
  5.
  In ena änden av en USB-förlängningskabel till USB skåran på video-till-digital-omvandlaren. Sätt i den andra änden av USB-förlängningskabel till en USB-port på datorn.
  6.
  Starta video-till-digital-omvandlare program genom att välja den från "Start"> "Alla program" pop-up menyn. Ange ett namn för digital fil som är på väg att göras i "Namn" kolumnvärde på fönstret. Klicka på knappen "Nästa".
  7.
  Välj "Video" i listan över alternativ som presenteras på skärmen "Video". Klicka på knappen "Nästa". Välj "Stereo" från listan med alternativ som presenteras på "Audio" skärm. Klicka på knappen "Nästa".
  8.
  Vrid skålen nätverk mottagaren på att använda sin fjärrkontroll. Tryck på "DVR"-knappen på fjärrkontrollen. Välj ett videoklipp som spelas in på hårddisken. Tryck på "Play"-knappen på fjärrkontrollen.
  9.
  Tryck på "Record"-knappen på video-till-digital-omvandlare programmet skärm. Tryck på "Stop" knappen när videon spelas på mottagaren är klar. Klicka på knappen "Nästa". Välj "Desktop" från "platser" rullgardinsmenyn i mitten av fönstret som visas. Klicka på "Spara" knappen längst ner i fönstret.
  10.
  Avsluta programmet. Stäng av mottagaren. Koppla bort kablarna mellan mottagare, video-till-digital-omvandlare och dator.

  Tips och varningar


 • satellit foder till skålen nätverk satellitmottagare inte kan kopplas bort eftersom det kan göra den interna hårddisken oanvändbar.

Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur du ansluter högtalarna till ett Audigy 2

Relaterade artiklar


 • hur man installerar Virtual Server 2005 på Windows Server 2003
 • hur man använder en bärbar dator för att spela in från TV
 • hur man återställer Lexmark patroner 4 & 5
 • den genomsnittliga energiförbrukningen laptop
 • hur man bygger en laptop batteri
 • hur man ställer in tiden på min Logitech MX5500
 • hur du tar bort tangentbordet på en Toshiba M400 ez5031
 • tekniska specifikationer för CT scanners
 • hur man minskar fläktljudet på en Compaq Evo n1020
 • hur till vända min MacBook till en GPS-navigator