Dator > specifikationerna för en Toshiba e740 Pocket PC

 • specifikationerna för en Toshiba e740 Pocket PC


 • Du behöver:
  -till-digital-omvandlaren
  . Videokabel.
  Ljudkabel.
  USB-förlängningskabel.

  släpptes 2002, är Toshiba e740 branschens första PDA (Personal Digital Assistant) med integrerat Wi-Fi trådlös kommunikation. Utrustningen möjliggör för synkronisering av e-post, datafiler och kontaktinformation från din bärbara eller stationära dator. Toshiba Pocket PC e740 var avsedd för både ivrig affärsman och reser ofta. Även om enheten inte längre i produktion, dess specifikationer är fortfarande tillgängliga från Toshiba hemsida.

  Processor och minne

  Toshiba e740 Pocket PC har en Intel PXA250 processor, som kan utföra på 400MHz. Enheten har en huvudsaklig minne av 64 MB SDRAM med program minne av 32MB CMOS Flash ROM

  grafik och video

  Toshiba e740 Pocket PC har en 3,5 tums TFT reflekterande display, som kan uppnå en 240. -av-320 (stående) upplösning (16 bitar). Den är utrustad med en framlykta lysrör. Det kan visa 65. 536 (64K) färger och har en fem steg ljusstyrka. Det grafikkort som ett ATI Imageon med 384Kb interna bildminne.

  Inmatningsenheter

  Toshiba e740 Pocket PC har analog pekskärm med upplösningen 1024-1024 känsliga punkter. Enheten har en fem-vägs navigeringsknapp, fyra ansökan nycklar: kalender, kontakter, uppgifter och meny, tre-funktion navigator knappar för upp, ner och handling, en återställningsknapp, en knapp för röstinspelning, en makt på och av knappen , ett batteri på och strömbrytare, en RF-På-och avstängningsknapp och en penna.

  fysisk beskrivning och Ljud

  Toshiba e740 Pocket PC har en längd av 4. 9 inches, en bredd på 3,1 inches och en höjd på 0,6 inches. Den har en vikt på 6. 1oz. Enheten har makt laddning, larm och trådlösa LAN-LED-indikatorer. Det e740 har en 16-bitars stereo, spela in och spela kapacitet, volymkontroll programvara och en stereo hörlursjack.

  Operativsystem och ytterligare programvara

  Toshiba e740 Pocket PC har Microsoft Pocket PC 2002 operativsystem. Enheten levereras också med ett antal olika program: Pocket Word, Pocket Excel, Pocket Outlook, Pocket Internet Explorer, Microsoft Reader 2. 0 för Pocket PC, Microsoft Windows Media Player 8 för Pocket PC, File Explorer, MSN Messenger, Microsoft Transkribering, Microsoft Active Sync 3. 5, IA Presenter för ATI, IA Screen Spegel för ATI och Adobe Acrobat Reader för Pocket PC.

  Power Supply

  Toshiba e740 Pocket PC levereras med en nätadapter. Litium-jon-batteri på enheten är uppladdningsbart och utbytbart. Batteriets livslängd varierar beroende på användning av program, funktioner, power management och inställningar.


Previous:Vilka är fördelarna med Java uppgradera ? Next:hur man fyller hk c8766w & c8765w bläck

Relaterade artiklar


 • eMachines t2200 specifikationer
 • hur man rengör en fixeringsenhet
 • lösenord återhämtning för en SanDisk enhet
 • Hur uppgradera en Mac Pro Quad core
 • Felsökning av en asus p4
 • hur man gör en dvd spela på en dator när skivan är isatt
 • hur man byter Compaq C500 tangentbord
 • hur man överklockar Centrino
 • hur man löda DC-uttaget på moderkortet
 • emachine modell t2682 dator specifikationer