Dator > typer av Cisco minne

 • typer av Cisco minne


 • Cisco är en stor tillverkare av nätverksprodukter, inter-nät operativsystem, routrar nätverk, switchar och andra liknande enheter. . Den faktiska utformning och planering av varje produkt kontroller vilka typer av minne kan användas i systemet enheten. Detta påverkar också vilka funktioner minns i systemet. Cisco har fyra huvudsakliga typer av minne i sin hårdvara.

  Dynamic Random Access Memory

  Dynamic Random Access Memory (DRAM) är utformad för att arbeta med datorsystem som har två enhet krav. Ett krav skulle vara jobbet som processorns minne utför. Detta är en operation som gör det möjligt för exklusiv minnet av CPU, som den använder när verkställande programvara som körs på Cisco IOS-plattformen. Kritiska data som konfigurationsinställningarna eller routingtabeller lagras i processorns minne. Det andra kravet skulle vara den funktion som delat minne utför. Detta tar all data som kommer in och ut ur systemet och buffertar den till det som kallas packet minne. Det är skickas dit innan den sänds över nätverksgränssnittet.

  Raderbara PROM-Only Memory

  raderbara PROM-Only Memory (EPROM) är ett minnessystem ofta oföränderligt av konsumenterna. När systemet är som tillverkas, är det en av de sista stegen kvar att slutföra. EPROM minne är installerat med två komponenter. En är starthanteraren som gör ett system som kan misslyckas med att hitta en startbar bild i piskan minnet och låter en alternativ boot alternativ. Den andra komponenten är ett ROM bildskärm, som kommer med ett användargränssnitt och alternativ för felsökning eventuella fel på ROM-kretsarna.

  Icke-flyktiga Random Access Memory

  Non-Volatile Random Access Memory (NVRAM) utför skyldighet att lagra information om konfigurationen används av Cisco IOS under uppstart och start-up. NVRAM kan funktionaliteten i Cisco Software Configuration Register (SCR), som enda funktion är att en enhet som ska startas och väljs i flera IOS bilder lagrade i flashminnet.

  Flash-minne

  Flash-minne har brett utbud av användningsområden från alla Cisco minne typer. Det främsta användningsområdet för flash-minne är att lagra startbar IOS bilder som systemet kan definiera och använda för att starta upp. De flesta av de datorer har installerat minne ombord flash enheten använder för att starta, men i vissa högre end-system, kan de ha möjlighet att starta upp från en bild som lagras på ett löstagbart minneskort.


Previous:nothing Next:hur man fixar en anpassning bläckpatron som blivit underkända på en HP Officejet 7410 skrivare

Relaterade artiklar


 • Fujitsu LifeBook 200 specifikationer
 • samsung syncmaster 930b specifikationer
 • hur du ansluter ledde byta till en msi moderkort
 • vad tangentbord får plats på en iMac?
 • hur du justerar bläddra hastighet trådlös Microsoft Mouse 6000
 • Hur ändrar jag HD på en Toshiba dynabook satellit 1860?
 • OptiPlex gx745 specifikationer
 • standarden mätning av hastighet för en PC
 • hur man installerar Microsoft OCS
 • hur du tar bort apps från en IPAD