Dator > tröghetsradie medieverktyg

 • tröghetsradie medieverktyg


 • Du behöver:
  skruvmejsel
  . Stjärnskruvmejsel.

  Gyration har designat en serie medieverktyg som använder MotionSense teknik för att ändra hur en användare interagerar med sin dator. Gyration innehåller MotionSense teknik som tillåter användaren att utse enkla gester att ersätta peka och klicka i den traditionella musen. Ersätt datormus med handhållna Gyration produkter som i luften musen eller i luften Remote. Professionella talare, utbildare och lärare kommer att gynnas av den trådlösa verktyg som kallas Gyrotransport.

  i luften Mouse

  Gyration säljer en media verktyg som kallas en Air Mouse som även fungerar som en traditionell datormus och en media kontrollverktyg. Använd Air Mouse och dess syskon, Air Mouse Go Plus, Air Mouse Elite och Go Pro Air Mouse, som en laserpekare, en volymkontroll enhet eller som ett verktyg för att surfa på Internet. Använda MotionSense tekniken, sker det Air Mouse kontroll över datorer markören med hjälp av enkla handrörelser tilldelas av användare --- en gest till vänster kan tilldelas den roll som bakåtknappen på en webbläsare eller på bakåtpilen på en PowerPoint-presentation. Den Gyration Air Mouse kan användas på en bärbar eller stationär dator.

  I luften Remote

  Gyration i luften fjärrkontroller finns i två modeller --- en Media Center-fjärrkontroll och en musik fjärrkontroll. De i luften fjärrkontroller tillåter användaren att ta kontroll över TV-tuner, mediacenter och digitala musikbibliotek 100 meter bort från datorn. Starta webb, e-post, video och Internet-favoriter från bekvämligheten av en soffa eller favorit stol. Musiken fjärrkontrollen ger en LCD-skärm för visning av poster musikbibliotek. Möjligheten att använda tre andra medier enheter, förutom datorn finns tillgänglig med en Gyration fjärrkontroller.  Media fjärrkontroller ge samma tillgång, men utan LCD-skärmen kapacitet . Titta på online video, kabel-tv eller någon annan enhet Windows Media Center är ansluten till. Windows Vista Ultimate eller Premium eller XP Media Centers måste installeras för Gyration i luften fjärrkontroller att fungera korrekt.

  Gyrotransport

  Gyration Gyrotransport ger användare ett portabelt och professionell presentation verktyg att använda MotionSense teknik som fungerar med hjälp av radio frekvens upp till 30 meter från huvuddatorn. I Gyrotransport innehåller en stationär laddning enhet som levereras med en nätadapter. De förmågor tillgängliga i Air Mouse kan hittas i Gyrotransport men i ett mindre fotavtryck. Gyrotransport är kompatibel med följande operativsystem: Windows 98SE, 2000, Me, XP och Vista Premium och Ultimate. Användare som kräver ett professionellt verktyg för kommunikation kommer att gynnas av USB-dongle-mottagaren som lagrar all data presentation.


Previous:nothing Next:hur man gör datorhögtalare trådlös

Relaterade artiklar


 • hur man byter minne i en Acer m5312
 • hur man kan jämföra datorskärmar
 • hur du tar bort moderkortet på acer 3680
 • hur man ansluter en videoprojektor till en Mac
 • specifikationer för HP DL585 processorn
 • hur man uppgraderar en IBM Aptiva cpu dator
 • Compaq Evo 1,7 GHz Pentium 4 specifikationer
 • hur man använder en iPod med en asus
 • xeon specifikationer
 • hur man installerar en HP CPU Cooler