Dator > skillnader i modeller Toshiba satellit

 • skillnader i modeller Toshiba satellit


 • Toshiba Satellite bärbara datorer levereras i en mängd olika modeller. . Från professionella företag bärbara datorer till familj orienterade modeller som kan användas för att spela spel och köra multimedia, det finns Satelliter för att passa alla användare. Snygg och iögonfallande, den Satelliter ser lika bra hemma på ett kontor skrivbord som de gör i en elevs sovsal.

  Storlek

  Toshiba Satellite bärbara datorer levereras i flera olika storlekar, samtliga med widescreen-stil bildskärmar. De minsta modellerna har 13,3-tums och 14-tums skärmar, och är avsedda att användas av de som behöver en bärbar dator som de kan resa med. Lätt och liten nog att använda i trånga arbetsytor, dessa mindre modeller är den perfekta lösningen för pendling yrkesverksamma och studenter. Nästa grupp av modeller inkluderar 15,6-tums, 16-tums och 17,3-tums bärbara datorer. Perfekt för multimedia inom branschen och den som söker underhållning kapacitet, är den större skärmen utmärkt för visning filmer och videor. Den största modellen tillgänglig 18,4-tums Satellite P500. Denna modell är bra för dem som vill ersätta sina skrivbord med något mer mångsidig.

  Typer

  Alla Toshiba Satellite-serien bärbara datorer är utformade med specifika roller i åtanke. Den L635, till exempel, är riktad till barn och kommer lastat med Net Nanny u2122, ett Internet-säkerhet webbläsare som hindrar barn från att komma åt områden med en olämplig karaktär. Det kommer också med en unik tangentbord som är i stånd att torkas av med minimal ansträngning. Andra modeller inkluderar de som är optimerad för multimedia användning, särskilt användbara för människor som arbetar i webbdesign och marknadsföring på Internet. Det finns också många Satellite bärbara datorer som syftar till affärsmän och andra lämpar sig bäst för studenter genom att fördubbla som ett hemmabiosystem i ett kollegium sovsal.

  Exklusiva funktioner

  Många av Toshiba Satelliter kommer fullspäckad med funktioner exklusiva för att serien, och en del med tecken exklusiva för en specifik modell. Den A660 bärbara datorn har NVIDIA u00AE 3D vision-teknik. Denna egenskap tillåter dig att konvertera 2D-filmer i 3D-innehåll. Det fungerar också på dataspel och foton, förbättra den visuella upplevelsen för användaren. De mindre netbook-stil bärbara datorer, såsom T210, har längre varaktig batterier, dessa är särskilt utformade för att kunna arbeta en hel dag utan att behöva ansluta den bärbara datorn, en användbar funktion om du är en säljare som spenderar den mesta av sin tid på vägen. Många av de dyrare modellerna har också en hård sensor-enhet effekter som förhindrar att uppgifter försvinner eller skadas när den bärbara datorn håller på att flyttas från plats till plats.


Previous:nothing Next:iMac G4 och iMac 20-tum specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man rengör en Logitech MX 1000 bluetooth
 • minne specifikationer för en Mac G5
 • specifikationer för msi k9a2cffv2
 • hur man installerar hårdvara TV-mottagare i en bärbar dator
 • Varför finns det ränder och linjer i bilden när jag skriver ut ett foto?
 • Hur du tar bort utskriftsjobb från spooler på xp
 • hur man radera en dator innan du kastar bort det
 • hur man använder påfyllda bläck i en Lexmark 2500
 • Canon LiDE 90 scanner specifikationer
 • Hur kan jag förhindra den mall när du skriver ut i Windows Vista?