Dator > hur man gör datorhögtalare trådlös

 • hur man gör datorhögtalare trådlös


 • Datorhögtalare är ofta förvånansvärt kraftfulla och högkvalitativa system. De består vanligtvis av en motoriserad förstärkare med volymkontroll-ofta gömda i en högtalare-och en andra högtalare kopplad till den första. Många har även en subwoofer. De flesta datorhögtalare ansluta till den standard 1/8-tums hörlurar finns på nästan alla stationära och bärbara datorer. Om du vill behålla din befintliga dator högtalare, men gör dem trådlöst, finns det många sändare kit på marknaden som är enkla att installera.

  Du behöver:
  Computer
  . Ljudkabel.
  Högtalare.
  Trådlös hubb.
  Sändaren.
  Mottagare.

  Ansluta med Conversion Kit


  1.
  Köp en trådlös konverteringssats. Dessa finns tillgängliga på någon butik som säljer hemmabio utrustning, och på de flesta stora elektronik-och datorbutiker. Dessa kit består av en sändare som du ansluter till datorns hörlursutgång med en kabel, och en mottagare med ett hörlursuttag som du kan ansluta högtalarna.
  2.
  Köp en adapter pluggar du behöver. Datorhögtalare all användning 1/8-tums hörlursuttag, men vissa sändare kit har bara större uttag eller kompositvideo. Adaptrar finns där du köper sändaren.
  3.
  Anslut sändaren till datorns hörlursuttag med en kabel som har två 1/8-tums manliga kontakter.

  4.
  Anslut sändaren till en närliggande vägguttag för att driva signalen.
  5.
  Anslut mottagaren till ett vägguttag där du vill att dina högtalare till gå. Anslut högtalarna till receivern med en annan 1/8-tums ljudkabel.
  6.
  Sätt på högtalarna, sändare och mottagare, och spela ett ljud på din dator. Du ska höra det i högtalarna som om de var fast i.

  Streaming med Wi-Fi


  1.
  Anslut dina högtalare till ett Wi-Fi nav med audio-out, som Apples AirPort Express, Sonos multi-room system, eller Logitech Squeezebox. Du behöver en 1/8-tums ljudkabel.
  2.
  Slå på datorn Wi-Fi antenn. Om du inte har en, kan du köpa en USB Wi-Fi-antennen på alla datorer butik.
  3.
  installera programvara som medföljde den trådlösa hubben. Apple Airport hubbar kan bara streama musik från iTunes, om du inte installerar ett program som Airfoil som gör att systemet ljud via Wi-Fi. De andra är dyrare, men inte begränsas på detta sätt.
  4.
  Sätt på dina högtalare och ditt trådlösa nätverk, och spela upp musik eller video. Du kommer att höra ljudet med en liten fördröjning på högtalarna.


Previous:nothing Next:hur man spela upp filmer från en bärbar dator till min Phillips 42 "LCD-TV

Relaterade artiklar


 • hur man öppnar en Lenovo ThinkPad fall
 • Felsökning Compaq AMD Sempron 3000-dator
 • hur man identifierar en USB 2.0
 • USB-sladdar kompatibel med Samsung vintersolståndet
 • Compaq 6910p specifikationer
 • hur man gör en extern batteri för bärbar dator
 • funktioner i Fujitsu LifeBook v1020
 • hur man ansluter en extern LG blue ray brännare till en Dell Dimension 8300
 • hur man uppgraderar en form moderkort faktor BTX
 • installation av bluetooth på en Apple Power Mac G5