Dator > hur man demonterar en HP dv9000

 • hur man demonterar en HP dv9000


 • Att veta hur man demonterar din HP Pavilion dv9000 bärbar dator är det första steget att bekanta dig med din bärbara dator. Att kunna plocka isär din bärbara dator kan du byta ut misslyckats hårdvarukomponenter och ersätta gammal hårdvara komponenter. Genomföra dessa förfaranden på egen hand kommer att hindra dig från att ta din bärbara dator till en dator verkstad och betala en premie för hårdvaran förutom att betala för arbetskraft har det installerat

  Du behöver:.
  Phillips huvud skruvmejsel.


  1.
  Stäng av HP Pavilion dv9000 bärbara datorn, koppla ur alla kablar och enheter som är anslutna till den bärbara datorn, sedan på notebook upp och ned med batteriet närmast dig. Tryck batteriet-spärren, som ligger ovanför den högra sidan av batteriet till höger för att frigöra batteriet, sedan ta ur batteriet. Bort de sex skruvarna längs botten av batterifacket med hjälp av en kryssmejsel. Rotera anteckningsbok 180 grader. Det täcker för den bärbara två hårddiskar ligger i det nedre vänstra och nedre högra hörn av datorn.
  2.
  bort de två skruvarna på höger sida för varje hårddisk lock och ta bort höljet. Ta tag i pull-fliken på högra sidan av en av hårddiskarna, skjut den till höger för att koppla bort den från datorn och sedan lyfta och ta bort hårddisken. Upprepa denna process för att ta bort den andra hårddisken.
  3.
  Bort de två skruvarna i nedre hörnen av minnesmodulen locket sitter mellan hårddisken täcker, ta sedan bort luckan. Minnesmodulen är i den övre halvan av viken. Tryck klippen på kortsidorna av modulen, bort från modulen, vilket kan göra att lyfta uppåt. Dra försiktigt ut modulen, bort från den bärbara datorn.
  4.
  Bort de två skruvarna ungefär 1 tum till vänster om det övre vänstra hörnet av minnesmodulen viken. Sätt i ett uträtat gem i det lilla hålet till vänster om utmatningsknappen på den optiska enheten längs den vänstra kanten av den bärbara datorn, vilket gör att köra sticka ut från den bärbara datorn ungefär en tum. Dra försiktigt den optiska enheten ur den bärbara datorn.
  5.
  Vänd datorn rätt igen och öppna sedan skärmen och skjut in det så långt tillbaka som du kan. Lyft bakre delen av strömbrytarhöljet, som ligger bakom den senaste raden av tangenter, och ställ den på tangentbordet. En liten bandkabel ansluter omkopplarskyddet till den bärbara datorn. Lyft upp kontakten på undersidan av strömbrytare för att frigöra kabeln, ta bort kabeln från switchen locket, ta sedan bort strömbrytarskyddet.
  6.
  Ta bort skruvarna bakom " esc "," F4 "och" F5 "nycklar. Skjut tillbaka tangentbordet 1 tum, sedan plocka upp den bakre delen av tangentbordet och sätta den framför sig med baksidan av musmattan. En flatkabel ansluter tangentbordet till den bärbara datorn. Lyft upp en del av bandkabeln på den bärbara datorn som håller kabeln på plats, sedan försiktigt dra ut kabeln. Ta bort tangentbordet.


Previous:nothing Next:hur man minskar fläktljudet på en Compaq Evo n1020

Relaterade artiklar


 • hur man byter toner i en LaserWriter 630
 • hur man återställer bläcknivå på en återvunnen kassett
 • hur du återvinner en GCC Toner
 • hur man startar upp en USB-lagringsenhet
 • hur man blir tillfrågad om en boot-enhet med Award BIOS
 • hur man gör ett hjärta med nyckel
 • hur du uppgraderar processorn i en Dell D610
 • Packard Bell EasyNote r4622 specifikationer
 • lenovo T60p specifikationer
 • hur man använder hk ExpressCard Digital / analog TV-mottagare att se en video-ingång