Dator > hur du uppdaterar ett Radeon-kort 200-serien

 • hur du uppdaterar ett Radeon-kort 200-serien


 • AMD Radeon Xpress 200 är ett populärt grafikkort för stationära och bärbara datorer. Det används främst för att strömma avancerade grafiska och multimedia verksamhet. Eftersom ansökningarna innehåller mer avancerad teknik, kan ett grafikkort att uppdateras med hjälp av drivrutiner. Dessa verktyg bidrar till att förbättra ett grafikkort övergripande resultat och kan fixa kända buggar. Flera metoder för att uppdatera en ATI Radeon Xpress 200 grafikkort på din Windows-baserade system finns tillgängliga

  Windows Update


  1.
  Öppna Windows "Start"-menyn. Klicka på "Alla program" och starta "Windows Update"-verktyget.
  2.
  Klicka på "Check for Updates" på rutan till vänster. Detta förfarande kommer att undersöka alla Windows-komponenter och hårdvara installerad på din dator. Om en uppdatering finns tillgänglig på Microsofts supportwebbplats, kommer det att visas på listan.
  3.
  Klicka på "Installera uppdateringar" för att uppdatera de senaste drivrutinerna för ditt Radeon Xpress 200 grafikkort . Starta om datorn via Start-menyn när du är klar.

  Enhetshanteraren


  1.
  Gå till "Start" och starta "Kontrollpanelen" verktyg. Klicka på "System och säkerhet" och sedan "Enhetshanteraren" i "System" sub-menyn.
  2.
  Klicka för att expandera "Bildskärmskort"-avsnittet. Högerklicka på "Radeon Xpress 200" inträde grafikkortet och klicka på "Uppdatera drivrutin".
  3
  Klicka på ett av två alternativ:. "Sök automatiskt efter uppdaterad drivrutin" eller "beta min computern för föraren mjukvaran. "Det första alternativet kommer automatiskt hämta och installera alla drivrutiner för din Radeon Xpress 200 grafikkort. Det senare alternativet kan du utföra en manuell installation. Om valt, klicka på" Browse "och välj drivrutinen i fråga från sitt mål plats. Klicka på "Öppna" och sedan "Nästa" för att initiera installationen drivrutinen. När sökningen är klar med båda alternativen, klicka på "Stäng" för att starta om datorn och avsluta Uppdatera drivrutin.

  tillverkarens hemsida


  1.
  Gå till grafikkortet tillverkarens webbplats. Klicka på "Support och drivrutiner" och markera alternativet "Radeon Xpress 200" grafikkort i den tillgängliga listan för att ladda ner de senaste drivrutinerna.
  2.
  Starta installationen drivrutiner . Följ alla anvisningarna på skärmen som att läsa och acceptera villkoren för användning och välja en anläggning katalog att extrahera alla temporära installationsfiler.
  3.
  Klicka på "Finish" när installationen har ingått att starta om datorn och avsluta uppdateringen av ditt Radeon Xpress 200 grafikkort.


Previous:nothing Next:hur du låser i en Microsoft lösenord i XP

Relaterade artiklar


 • min Inspiron 6400 startar inte upp eller slå på
 • problem med att ansluta min laptop till min tv
 • hur du uppdaterar ett Radeon-kort 200-serien
 • A105-s4547 processor specifikationer
 • hur man använder Logitech omloppsbana
 • gör HP bärbara datorer har interna hårdvara modem?
 • hur man installerar en Dell bildskärm
 • vad är några saker som Dvorak och QWERTY-tangentbordet har gemensamt?
 • hur man använder PNY attache
 • Hur du sätter en diskett till en extern hårddisk