Dator > hur du skannar en HP allt-i-ett

 • hur du skannar en HP allt-i-ett


 • En HP allt-i-ett-skrivare gör jobbet av tre separata maskiner på en maskin genom att du kan faxa, skriva ut och skanna dokument. Fotoredigeringsprogram är utrustad med de flesta HP allt-i-ett skrivare, så du kan redigera alla dokument som du skanna, men du först måste faktiskt skanna dokumentet att redigera den, allt-i-ett-skrivare gör att uppgiften snabbt och enkelt. Du kan börja skanna dokument efter att du ansluta skrivaren till din dator och installera skrivarprogramvaran
  1.
  Anslut skrivaren till datorn. Nästan alla HP allt-i-ett skrivare ansluts med en USB-kabel. Anslut ena änden av kabeln till uttaget på skrivaren, och den andra änden i en USB-port på datorn. Slå på datorn och tryck sedan på "Power"-knappen på skrivaren när datorn startar upp.
  2.
  Ladda ner och installerar HP All-in-one skrivarprogramvara från HP programvara och nedladdningar förare hemsida. Skriv in din allt-i-ett modell nummer i textrutan och tryck på "Enter" på tangentbordet. Klicka på skrivarens modellnummer länk. Välj ditt operativsystem och klicka på "Drivers" på nästa sida. Välj att ladda ner hela drivrutinen. Alternativt kan du infoga HP all-in-one drivrutinsdiskett i din dators hårddisk och följ installationsinstruktionerna.
  3.
  Öppna "HP Solutions Center", väljer "Inställningar "och klicka på" Scan Inställningar och Inställningar "för att ändra skanning inställningar, t. ex. skanna kvalitet, format och vilket program att öppna det skannade dokumentet. Till exempel kan du välja olika skanningformat, som "jpeg", "gif" och "PNG", och justera skanningskvalitet, t. ex. 100 dpi eller 300 dpi. The dpi (dots per inch) inställning påverkar både utskriftskvaliteten och filutrymme. . Högre upplösning ger bättre kvalitet (och använder mer bläck), men filen blir större
  4
  Lyft upp skannerlocket på skrivaren. Placera den övre trycksidan av dokumentet ner till höger eller vänster på glaset. Skrivaren kommer att instruera dig vilken väg att lägga ner tidningen med en sida symbol på vardera sidan av skannerglaset.
  5.
  Tryck på knappen "Skanna" på skrivaren. Om du har fler än en dator ansluten till skrivaren eller du har infogat ett USB-minne till datorn och tryck sedan på piltangenterna på skrivaren för att välja den enhet som du vill skanna dokumentet. Du kan också skicka dokumentet till bildredigerinsprogram program, om någon är installerade på datorn genom att använda piltangenterna. Tryck på "OK". Den knappen "Skanna" och piltangenterna är vanligtvis grupperas tillsammans med resten av knapparna på skrivaren på antingen höger eller vänster sida.
  6.
  Tryck på "Start Scan" på skrivaren. Det skannade dokumentet kommer att visas på datorn när analysen är klar. Du kan sedan välja att spara dokumentet, rotera dokumentet eller redigera det med din önskade redigeringsprogram.

  Tips och varningar


 • Tryck på "Avbryt" på skrivaren att avbryta en skanning.
 • Du kan redigera ett skannat dokument genom att öppna HP Photosmart, beroende på skrivarens modell, om HP Photosmart medföljer skrivarens programvara. Öppna HP Photosmart-programmet, klicka på "File", "Öppna" och välj det dokument du vill redigera. Du kan redigera dokumentets egenskaper, såsom färg mättnad, ljusstyrka, nyans och kontrast.
 • Du kan också ansluta en del allt-i-ett trådlöst med hjälp av Windows-programvaran skrivardelning.

Previous:nothing Next:HP NC600 specifikationer

Relaterade artiklar


 • specifikationer för ett 932bw Sony bildskärm
 • Officejet 4215v installation
 • hur man hittar Dell antal batteriet del
 • hur man ansluter en videoprojektor till en Mac
 • min dator kommer inte att erkänna det smarta kortet i en USB Smart kortterminal
 • hur man radera alla data på ett gammalt dator
 • hur man fyller en Lexmark E250 tonerkassett
 • hur man spelar in ljud på en iMac
 • kommer en extern hårddisk påskynda min dator?
 • hur man återställer & inrätta ett lösenord på en gateway id58 laptop