Dator > funktioner i Fujitsu LifeBook v1020

 • funktioner i Fujitsu LifeBook v1020


 • Fujitsu Lifebook V1020 är en bärbar dator som ursprungligen producerats i mitten ༼s. Avbrytas och med 2010 var Lifebook tillverkats i Japan och säljs i världen. Enligt tillverkaren officiella hemsida, genomgick Lifebook V1020 "rigorösa och noggranna tester" för att säkerställa kvaliteten i prestanda och funktioner. Även inte längre i produktion, kan Fujitsu Lifebook V1020 köpas användas av ett antal återförsäljare online under 2010.

  Wide Screen

  Den 15,4-tums skärm är en fysiskt framträdande inslag i den Fujitsu Lifebook V1020. Skärmen visar bilder på en widescreen-upplösning på 1280-by-800 bildpunkter. Enligt den officiella Fujitsu sajten har tagits fram för att främja Lifebook, detta widescreen ger 30 procent mer tittar utrymme än standard 1024-av-768 widescreenformat. Skärmen är en LCD-eller LCD-skärm. Enligt LCD Monitor. org, några fördelar med LCD-skärmar är deras relativa tunnhet och låga energiförbrukning.

  lagringsutrymme

  Fujitsu Lifebook V1020 är som uppgavs ha "massiv lagring" kapacitet. Vad detta innebär är en hårddisk med 160 gigabyte utrymme. En gigabyte är en miljard byte. Enligt en artikel i "Maximum PC," en vanlig DVD har en kapacitet för datalagring mellan 4,7 och 8,5 gigabyte. Förutsatt att en filmfil är den högsta 8,5 GB, Fujitsu Lifebook V1020 kan lagra något färre än 19 långfilmer längd. Den Lifebook är även utrustad med en DVD-brännare så att filer som kan backas upp eller lagras på skivor.

  Environmental Hållbarhet

  Enligt den officiella hemsidan Fujitsu, är företaget strävar efter att skapa produkter som är miljömässigt hållbar. För detta ändamål skall alla Fujitsu-produkter, inklusive Lifebook V1020, följa EU: s Restriction of Hazardous Substances direktiv, eller RoHS. Per RoHS-direktivet, innehåller Lifebook inte bly, kvicksilver, kadmium, sexvärt krom, polybromerade bifenyler (PBB) eller polybromerade difenyletrar i mängder på mer än 0. 1 procent av massan. Även om denna lagstiftning inte gäller i USA, alla Fujitsu produkter över hela världen följer dessa standarder.

  Windows Vista

  Alla Fujitsu Lifebook's är utrustade med Windows Vista-programvara. Vista är ett Microsoft-program paket som inkluderar Internet Explorer, trådlös nätverksanslutning, automatisk nätverksverktyg diagnos, och Windows Media Center. Windows Media Center är en programvara byggd för att visa digitala fotografier, TV-program och filmer och spela musik hela bildar en plattform. Vista är kompatibel med ett antal plattformar PC gaming och alla Microsoft Office-program, inklusive Word, Outlook och Excel.


Previous:nothing Next:hp dv9008 specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man klona en hårddisk till en annan enhet
 • Toshiba Satellite P25-s509 specs
 • HP Pavilion HSTNN-q22c specifikationer
 • Hur krympa en DVD-skiva när det inte finns tillräckligt utrymme
 • hur man installerar en Intel lager core 2 duo kylare
 • hur reparera en Toshiba L300
 • HP 7960 instruktioner
 • hur man kan skicka ett fax från ett Officejet 6500 trådlös
 • hur man fixar inget ljud på en Acer 5920 laptop installeras med Windows Vista Home
 • hur man får digital satellit för att spela på en Mac