Dator > fördelarna av projektorer

 • fördelarna av projektorer


 • I flera år har projektorer använts som ett sätt att visa information till stora grupper av människor, antingen i föreläsningar i ett klassrum eller hall eller i ett affärsmöte eller en konferens. Deras popularitet har inte avtagit med uppkomsten av den moderna tekniken, som new age-projektorer är ofta kopplade till datorer så att internet ska visas på stora skärmar. Det finns många fördelar med att använda denna visuella hjälpmedel, både på arbetet och hemma.

  Bildstorlek

  Front projektorer kan användas för att återskapa en bio-liknande upplevelse i hemmet genom att ändra bildstorleken. Detta kan göras för att göra den projicerade bilden större än någon TV på marknaden, även om ljusstyrkan kommer att minska när bildstorleken ökar. Men det är fortfarande möjligt att ha mycket tydliga, högkvalitativa bilder med en storlek av cirka 120 till 180 inches diagonalt. Mindre bilder på 40 till 60 inches kan ses även med lyset på, eftersom de tenderar att vara mycket ljus i den storleken.

  Sparar Space

  I ett mindre hus eller ett klassrum, en stor tv på ett stativ kan ta upp stort utrymme, vilket kan vara störande om det inte används mycket. En projektor är mycket mer kompakt, liten nog att placeras i en bokhylla eller ett bord, eller ens monterats i taket så det tar ingen plats i rummet.

  Overhead-projektorer är mycket mer skrymmande men normalt inte mycket större än en liten tv-apparat.

  Användarvänlighet

  Projektorer har varit i bruk i år i näringslivet konferenser och i pedagogiska föreläsningar delvis på grund av hur lätt det är att använda. Att trycka på "On" knappen och fokusera bilden är allt som behövs att sätta upp. I fråga om overhead-projektorer, kan talaren prata öga mot öga med sin publik och visa upp sina anteckningar på projektorn med acetat transparenta skivor. Talaren kan redigera dessa skivor med specialiserade markörer som föreläsningen fortskrider att lyfta fram viktiga punkter, och sekvensen av materialet kan ändras för att rymma frågor från publiken.

  Kostnadseffektiva

  Front projektorer är inte så dyrt som de en gång var; moderna projektorer som är tillgängliga för så lite som $ 400. Begagnade projektorer kan köpas på auktionssajter som eBay, medan helt nya projektorer kommer att variera i pris beroende på vilka funktioner som ingår. Oavsett ny eller begagnad, kan en projektor vara ett billigt alternativ till en bredbilds-plasma-eller LCD-TV som fortfarande kommer att leverera en högkvalitativ bild.


Previous:nothing Next:felsökning av en blinkande skärm på en LCD-bildskärm

Relaterade artiklar


 • hur man köper en multifunktionell kopiator
 • notebook säkerhetstips
 • Hur installerar jag ett solo 9300 CMOS?
 • hur man blir tillfrågad om en boot-enhet med Award BIOS
 • vad är en hdd caddie?
 • OptiPlex gx150 Pentium 3 moderkort specifikationer
 • specifikationerna för en eMachines modell t5212
 • hur du använder TI-73 för att beräkna permutationer
 • problem med ups zebra LP2844
 • hur du återställer DKB filer