Dator > felsökning av en Xerox WorkCentre m940

 • felsökning av en Xerox WorkCentre m940


 • Xerox WorkCentre M940 utför en rad uppgifter, bland annat kopiering, utskrift, skanning dokument och skicka och ta emot fax. Normalt enheten kommer att utföra dessa åtgärder med liten eller ingen problem, men du kan stöta på ett problem med någon av enhetens funktioner. Hellre än att ta M940 till en verkstad, felsöka eventuella problem först för att fastställa orsaken. Du kanske upptäcker att du kan åtgärda situationen snabbt utan att spendera några pengar så du kan fortsätta använda enheten med minimala avbrott.

  Utskrifter Come Out Blank


  1
  Lyft upp enhetens övre luckan till. . kontrollera ett dokument med framsidan nedåt på skanning glas om du försöker skriva ut kopior.
  2.
  Tryck på "Meny /Avsluta"-knappen på displayen, tryck sedan på " Ner "knappen tills du väljer" Underhåll ". Tryck på knappen med högerpilen tills du väljer "Skriv ut testsida" och sedan tryck på "Välj".
  3.
  Hämta testsidan från utmatningsfacket. Om testsidan inte visar några problem, koppla ur skrivarens kabeln från datorn och skrivaren och koppla in den igen och se till att anslutningar är täta.
  4.
  Rengör enhetens skrivhuvudet om testet sidan är tom. Tryck på "Menu /Exit" och sedan "Down" tills du väljer "Underhåll". Tryck på knappen med högerpilen tills du kommer till "Rengör skrivhuvudet 1" och tryck sedan på "Välj".
  5.
  Undersök utskriften justeringspapper enheten producerar efter den är klar rengör skrivhuvudet . Upprepa rengöringen om du ser problem med anpassningen sidans utskriftskvalitet.

  Scanner inte fungerar


  1.
  Öppna scanners locket för att kontrollera om du placerat en dokumentet vänt nedåt på skanning glaset. Om utskriften sidan av dokumentet är vänd uppåt, vänd på den och försök skanna igen.
  2.
  Kontrollera USB-kabeln uppkoppling på baksidan av enheten. Koppla bort kabeln från datorn och ansluta den till en USB-port som har arbetat med andra enheter.
  3.
  Ersätt USB-kabel med en ny, eller en som du redan har som arbetat med andra enheter. Släng den ursprungliga kabeln om du ser några tecken på skador, såsom sprickor eller delning.
  4.
  Kontrollera TWAIN på enhetens skärm. Tryck på "Menu /Exit"-knappen och använd sedan "Down" för att välja "Scanner. "
  5.
  Tryck på "Nästa" och tryck sedan på högerpilen tills du väljer "Avancerat". Välj "TWAIN" tryck sedan "Dölj TWAIN-gränssnittet. " Tryck på "OK" alternativet och tryck sedan på "Nästa" tills en "Avsluta"-knappen visas. Tryck på "Slutför" för att spara dina val.


Previous:nothing Next:hur man delar en HP Officejet 6100 skanner

Relaterade artiklar


 • Compaq dc7900 tekniska specifikationerna
 • tutorial för tangentbord utvisning på en gateway m-1617
 • HP 8700 specs
 • jämförelse av Intel Centrino & Intel Core
 • Hur får jag en uppgradering kit för en laptop?
 • allmänna delar av en handdator
 • vad tangentbord får plats på en iMac?
 • Eee PC 904ha vs 901ha
 • hur man bränner en ikon på en CD
 • HP DESKPRO 815: specifikationer