Dator > den bästa HD-mottagare för en dator

 • den bästa HD-mottagare för en dator


 • Eftersom gränsen mellan tv och dator snabbt suddar, är HD-tuner kort för datorer ökar i betydelse. En HD-tuner kort tar en kabel eller satellit signalen och omvandlar den för visning på en PC. Kombinerat med ett lämpligt kraftfullare grafikkort kan sådana anordningar rival enkelt tv i form av visning klarhet och användarens helhetsupplevelse. Mer avancerade modeller kommer även med kompatibla fjärrkontroller, överbrygga klyftan mellan tv och dator TV-mottagare ännu mer.

  Inre HD-tuner kort

  ATI har länge varit flaggskeppet företaget när det kommer till mottagare PC TV, och HD-modellerna är inget undantag. Det finns en rad andra företag som erbjuder HD-tuner, men ATI har en pågående historia av tillförlitlig utrustning som andra företag är hårt pressade att matcha. ATI Wonder-serien har HD modeller från billiga och utilitaristiska till elit. High-end modeller har kopplats ihop fjärrkontroller. Redaktör recensioner av CNet för ATI TV Wonder 650 betygsatt sin HD-kort på 7,5 av 10, en respektabel poäng för sitt första stora razzia i den HD-marknaden under 2006. AMD köpte upp ATI 2006 och är pension ATI linjen i 2010, marknadsföring av produkter under eget namn och samtidigt fortsätta att uppdatera och tillhandahålla nya modeller. För datoranvändare letar efter ett alternativ till AMD erbjuder Hauppauge en jämförbar linje av produkter.

  Mini HDTV-mottagare

  Mini HDTV-mottagare har en unik roll som en potentiell ersättare till intern HD-mottagare kort. Typiskt för dessa enheter är kraftfull när det gäller bearbetningen förmåga och har färre in-och utgångar, vilket gör dem till stor del utilitaristiska. De stora namnen i mottagare mini HDTV är Plextor och Hauppauge. Plextor var ett tidigt inträde i mini HTTV mottagaren marknaden och erbjuder den vanligaste enheten. HDTV500U börjar visa sin ålder med vissa Windows 7 kompatibilitetsproblem, men för det mesta recensioner övergripande har varit positiva, märkning enheten som den innovation det verkligen var på den tiden. Hauppauge motsvarande, med WinTV HVR 950, erbjuder samma funktioner men på en något skrymmande ram.

  Kunden fattar sitt köpbeslut

  Användare avsikt att köpa en HD-mottagare tuner för deras PC är bäst betjänt av inre kort-mottagare på grund av det faktum att större antal in-och utgående portar i allmänhet har bättre kapacitet för hantering och underhåll av programvara och är mer benägna att ha ett fjärr-komponent kontrollkapacitet. Användare som letar efter något att ge dem möjlighet att titta på HDTV på sina bärbara eller användare med stationära datorer som har begränsad utbyggbarhet potential kan dra nytta av Mini HD-mottagare utan bör vara beredd att ha en hake med erfarenhet uppfyller de minimum kraven på hög -definition.


Previous:nothing Next:hur du ansluter playstation registeransvariga att en skrivarport

Relaterade artiklar


 • kan en Dell laptop cpu uppgraderas?
 • lista över AMD Opteron processorer
 • dell inspiron 13 mini-kortplats specifikationer
 • min dator kommer inte att erkänna en trådlös USB-adapter efter vänteläge
 • hur du ställer Corsair minne timings
 • hur man demonterar en iPAQ 2200
 • IBM X60 specifikationer
 • hur man kan kringgå systemet lösenord i dell bios
 • Kingston vs sandisk
 • hur man fixar en cache.ndk fil