Dator > Lenovo ThinkPad tangentbord tips

 • Lenovo ThinkPad tangentbord tips


 • Lenovo ThinkPad innehålla vanliga tangentbord med en rad funktionsknappar som ger snabb tillgång till olika menyer, funktioner ansökan och kontroller. . I tangentbord ingår även en integrerad numeriskt tangentbord nås genom växeln på "Num Lock"-tangenten på och av. Liksom andra tangentbord, innehåller Lenovo Thinkpad "Ctrl" och "ALT" nycklar som ger ytterligare funktioner inom vissa program och dokument.

  "Ctrl" Kopiera, klistra in och klippa tips

  Tryck och håll nere "CTRL" tangenten på Lenovo ThinkPad tangentbord och tryck på "A"-tangenten för att välja all text på ett visst dokument eller webbplats. Texten kommer att belysa. Om du vill kopiera den markerade texten till ThinkPad urklipp, tryck och håll "CTRL" och tryck sedan på "C. " Att klistra in texten i ett annat dokument, e-post eller andra program, tryck och håll "CTRL" och tryck sedan på "V. "  Om du vill radera den markerade texten, tryck och håll "Ctrl" och tryck sedan på "X"

  "Ctrl" Spara, Skriv ut och borttagning av fil tips

  Tryck och håll nere "Ctrl" och tryck sedan på "S" för att spara dokumentet eller hemsida öppen. För att skriva ut det öppna dokumentet eller hemsida, tryck och håll "Ctrl" och tryck sedan på "P. "  För att ta bort en fil i ett" öppet "i dialogrutan, klicka på filens namn, tryck och håll nere" Shift "tangenten och sedan trycka på" Delete "-tangenten. Klicka på "Ja" för att bekräfta att du vill permanent ta bort filen.

  ThinkPad Windows Key

  Tryck på Windows-tangenten för att öppna din ThinkPad's "Start"-menyn. Tryck på pil upp och höger piltangent på din datorns tangentbord för att navigera i startmenyn om du inte vill använda datorns mus.

  Internet Explorer ThinkPad Keyboard Tips

  Tryck och håll nere "Ctrl" och tryck sedan på "F" för att få upp Internet Explorer " Hitta "rutan för att hitta ord på en särskild webbplats. Tryck och håll nere "Ctrl" och tryck sedan på "+" för att zooma in på en webbplats. Tryck och håll nere "Ctrl" och tryck sedan på "-" för att zooma ut till en webbplats

  ThinkPad extern skärm och projektor Genväg

  Tryck och håll "FN" knappen på din ThinkPad tangentbord och tryck på "F7"-funktionen för att öppna den externa bildskärmen menyn och växlar mellan din ThinkPad LCD-skärm och en extern bildskärm. Använd piltangenterna för att välja om du vill visa på en skärm, både monitorer eller att avsluta den externa skärmen menyn helt.

  "Esc"

  Exit "full-screen"-läge på videor, till bildspel i PowerPoint och andra multimedia-applikationer genom att trycka på ThinkPad's "ESC" knappen tillbaka till webbplatsen eller programmets viktigaste dialogfönster.

  Komma åt Aktivitetshanteraren

  Access Windows Aktivitetshanteraren genom att trycka "CTRL", "ALT" och "Ta bort" tillsammans. Du startar om ThinkPad, tryck på "CTRL", "ALT" och "Ta bort" sekvens upprepade gånger tills din bärbara dator startar om.

  ThinkPad Display zoomfunktion

  Tryck och håll nere "Fn" och sedan på "Space" bar för att zooma in dokument och andra program än Internet Explorer. Klicka på "130" eller "170" procent i systemfältet vid klockan för att välja zoomintensitet.

  Åtkomst ThinkPad läslampa och skärmens ljusstyrka

  Tryck och håll nere "Fn" och sedan på "PgUp" eller "PgDn" för att växla läslampa på och av. Tryck och håll nere "Fn" sedan "hem" eller "End" för att justera din bärbara skärmens ljusstyrka.


Previous:nothing Next:Tablet PC vs netbook

Relaterade artiklar


 • hur man använder PNY attache
 • Vilka tillbehör behöver jag för Skype?
 • hur man ändrar färgen på en Rimage 480i
 • Har HP netbook 210-1010NR redan har ett wifi-kort anslutning?
 • PowerBook G4 stängs skärmen medan datorn är på
 • hur du tar bort ett fel Tecra minne
 • gateway profil 4 specifikationer
 • rekommenderade trådlösa skrivare
 • hur man köper en Clevo
 • bild skannrar kompatibel med Mac