Dator > Hur du tar isär en Fujitsu n5010

 • Hur du tar isär en Fujitsu n5010


 • Ett av de bästa sätten att lära sig om din dator är genom att ta isär och sätta ihop den igen. Om du behöver byta ut en del eller uppgradera en del, har du ett perfekt tillfälle att ta din Fujitsu N5010 isär och se hur alla enheter är anslutna. Demontering en Fujitsu N5010 är inte en omöjlig uppgift men det tar tålamod, organisation och en ren, stort arbetsbord

  Du behöver:.
  Elektrostatiska armband
  Set med precision skruvmejslar.


  1.
  Sätt på den elektrostatiska handled band så att du inte skada datorn och använda den hela tiden medan du arbetar på den bärbara datorn . Stäng av Fujitsu N5010 och ta bort alla kablar och enheter som är anslutna till den. Ta bort batteriet genom att skjuta säkerhet åt sidan och dra ut den. Förvandla din bärbara dator upp och ned och ta bort alla skruvar.
  2.
  Vänd den bärbara datorn tillbaka uppåt och öppna fönstret helt. Sätt in den platta kanten av en skruvmejsel i sömmen i plastbiten ovanför tangentbordet och bända lilla plastbiten upp och av. Sätt in den platta kanten av skruvmejseln i tangentbordet sömmen och försiktigt bända upp den övre kanten. Swing tangentbordet upp och ta bort datakabeln med något att lyfta spaken kontakt plast. Dra försiktigt ut kabeln och ställa in tangentbordet åt sidan.
  3.
  Bort RAM genom att trycka uttaget spakarna utåt med tummen och ringfingret, så minnet till pop-out på ett 45-graders vinkel. Dra minnet ur den bärbara datorn.
  4.
  Bort RAM genom att trycka uttaget spakarna utåt med tummen och ringfingret, så minnet till pop-out på en 45-graders vinkel. Dra minnet ur den bärbara datorn.
  5.
  Sätt in den platta kanten av en precision skruvmejsel i hörnet söm i botten och övre plastkåpan montering. Bänd täcker varandra, men undvik att använda kraft eftersom detta kan bryta plastlocket. Koppla bort kablarna från moderkortet och satte upp plast församling åt sidan.
  6.
  Lossa hårddisken montering och skjut den från stift. Ställ monteringen åt sidan. Lossa skruvarna som håller kylfläns och fläkt montering till CPU. Koppla bort kylfläkten kabeln från moderkortet och lyft församling från den bärbara datorn. Vrid CPU låsskruven motsols ett halvt varv. Detta frigör processorn från sin sockel. Dra CPU ur vägguttaget.
  7.
  Ta bort skruvarna som håller moderkortet till botten plast församlingen. Dra moderkort från bottenplattan täcka innehar tips varje hörn. Undvik att röra vid moderkortet så mycket som möjligt så att man inte korta det.


Previous:nothing Next:hur du ställer in en vattenkylning dator

Relaterade artiklar


 • specifikationer av ATI Radeon 3100 grafikkort
 • hur du ställer in hastighet för en Athlon-processor
 • Inaktivera styrplattan av en Lenovo laptop
 • HP dv4150us specifikationer
 • hur man överklockar en Celeron-processor e1400
 • hur man åsidosätta den låga status nivå bläck på en Canon-skrivare
 • Hur du tar av toppen av en Color LaserJet 2600n
 • 3d tryckprocess & teknik
 • hur man gör en CD från Sim City EA Games hemsida
 • den bästa USB-hubbar med sju portar