Dator > top datorhögtalare märken

 • top datorhögtalare märken


 • För datorspelare, audiofiler, musiker och filmskapare, vikten av en top-of-the-line datorhögtalare kan inte överskattas vara. Flera högkvalitativa varumärken erbjuda högtalare som är lika bra som man skulle hitta i ett hemmabiosystem. Sådana högtalare finns för en mängd olika priser för att passa alla plånböcker.

  Bose

  Sedan starten 1964 har Bose varit känt för att producera några av de bästa högtalarna i branschen och erbjuder audiofiler utan budgetrestriktioner toppen -of-the-line utrustning för alla sina lyssnar behov. Under 1994 erbjöd Bose sin första dator högtalare, den Mediamate. Utformad för att ge det bästa ljudet när du tar upp minimalt med utrymme, var talaren en framgång tills den ersattes 2005 av Companion 2 Series. Idag erbjuder Bose Companion 5 högtalare serien, som använder datorns USB-enhet för att producera state-of-the-art 5. 1 surroundljud.

  Altec Lansing

  Altec Lansing har bil och kontor stereo tillverkare sedan 1948 , men det är bäst känt för sina datorbaserade produkter. Genom partnerskap med Dell, Hewlett-Packard och Gateway varumärken datorn, har Altec Lansing lyckats samla en fördel i datorn högtalare marknaden blivit en de facto valet för många konsumenter. Dess högtalare är kända för sin kompakta storlek och stora ljud, och säljs ofta med färdigpackade program som låter dig anpassa hur dina högtalare ljud på datorn. Idag erbjuder Altec Lansing-högtalare på datorer samt för enheter som är kompatibla med Apples iPod linje.

  Creative Technologies

  grundades 1981 i Singapore, trädde Creative Technologies PC-marknaden 1988 med skapandet av sitt Sound Blaster-ljudkort, som nu har blivit standard för chips PC ljud. Sedan dess har Creative släppt ett flertal datorhögtalare som utnyttjar Sound Blaster-kort, var utformat för att tilltala en viss demografisk. Dess Gigaworks T40-serien är inriktad mot musikälskare, medan GigaWorks ProGamer tillgodoser seriösa spelare.

  Logitech

  Sedan 1981 har Logitech varit i framkanten av flera trender datorhårdvara. Sin linje av talarna tenderar att luta sig mot de mer prismedvetna samtidigt som den överlägset ljud som hardcore längtar efter. Erbjuder allt från trådlösa högtalare till sin top-of-the-line 5. 1 surround Z506 högtalare, Logitech är perfekt för den som söker en bra högtalare som inte kommer att sätta ett hål i sin plånbok. Logitech erbjuder också flera iPod kompatibel högtalare val, liksom ett brett sortiment av hörlurar.


Previous:nothing Next:som processorer kommer att arbeta i eMachines t3104?

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en Conexant modem
 • sätt att uppnå snabbare dataöverföring
 • hur man gör ett hjärta med nyckel
 • hur man använder 3 monitorer på en thinkpad
 • hur man uppgradera min Celeron D Socket 478
 • Hur man använder en Vista laptop med locket stängt
 • hur man överklockar en AMD 266MHz quad core
 • Radeon 9550 128MB specifikationer
 • hur man fixar bärbara högtalare
 • hur man öppnar en LG USB-DVD