Dator > rekommenderas apps för IPAD

 • rekommenderas apps för IPAD


 • Apple IPAD är ett mycket efterlängtade tablett dator, som först lanserades av Apple under 2010. . Det innefattar tillgång till Internet via WiFi, förmågan att e-post, titta på filmer ladda ner, läsa böcker och tidningar, har en pekskärm och en pekskärm tangentbord, vilket ger ett mycket användbart verktyg för den person som är mycket mobil. Användarna har också tillgång till Apples Application Store och de tusentals tillgängliga program. Dessa applikationer skiljer sig användbarhet och ett brett utbud finns.

  iBooks

  iBooks är Apple eBook butik, lagra tusentals titlar finns att köpa och ladda ner. De nedladdade böcker kan sedan läsas genom eBook läsaren på IPAD. Detta tar bort behovet för användaren att bära med sig stora mängder av böcker vid resor, med böcker som lagras på hårddisken och lättläst på IPAD stora skärm.

  Netflix

  De tittar på och laddar ner tv-program via iTunes butiker kan göra det en av de dyraste sätten att se på TV, ladda ner Netflix Programmet är gratis. Sedan, för att ladda ner obegränsat program och filmer kommer att kosta dig bara $ 8,99 per månad. IPAD stora skärmen kan göra det till ett användbart bärbar TV.

  ABC Player

  gratis för nedladdning, vänder Player ABC din iPad till en TV och levererar en rad populära ABC visar direkt till din iPad. Användare kan se ett schema i stående läge och visar titta i liggande läge med god kvalitet video och begränsad reklam.

  Bloomberg

  Bloomberg IPAD ansökan för näringslivet, ger en snabb lastning terminal hardcore finansiering. Användare kan få tillgång marknadsinformation och nyheter och har eget material informationen som visas på samma gång. För den som söker att ständigt övervaka affärsutveckling, kan detta vara ett måste för deras iPads.

  Scrabble

  Använda IPAD pekskärm på ett bra sätt, ger Scrabble ansökan kostar $ 9,99 en interaktiv upplevelse av den populära styrelsen spel. Det ger snabb ombord animationer, flera spelare lägen, möjligheten att spela online via Facebook och även en tillfredsställande upplevelse för användarna att spela dator. För den som söker rekreation på deras iPads, kan detta vara ett bra ställe att börja.

  Zinio

  Zinio gör för tidningar vad iBook gör för böcker. Gratis att ladda ner, gör det möjligt för Zinios ansökan användarna att komma åt, läsa och arkiv frågor av topp tidningen titlar digitalt. På ett liknande sätt som iBook, eliminerar behovet av att genomföra massor av publikationer och också är miljövänligt, med inget papper till spillo i tidningsproduktion.


Previous:nothing Next:hur man kan expandera en dator med bärbara enheter

Relaterade artiklar


 • förteckning över typer av datorer
 • hur man kan jämföra ritbord
 • hur man installerar Virtual Server 2005 på Windows Server 2003
 • eMachines t3958 moderkort specifikationer
 • Fujitsu mag 3091 lc specifikationer
 • hur man använder HDMI OUT på bärbar dator till exernal övervaka
 • hur du ställer in en gateway 2000 mus
 • corsair vs PC Power & Cooling
 • Epson R340 specifikationer
 • hur man överklocka Celeron 430-processor