Dator > hur du ansluter en stereo till en Epson projektor

 • hur du ansluter en stereo till en Epson projektor


 • Så du är ute efter att lägga till en ljudkomponent till dina presentationer. Epson-projektorer inte har ljud slussar, vilket innebär att det finns inget sätt att ansluta ljud direkt till projektorn för att spela upp ljud. Det är dock möjligt att ansluta en stereo direkt till samma dator eller komponent som du har kopplat in projektorn. Då kommer ljudet synkroniseras med din på skärmen presentation utan problem

  Du behöver:.
  RCA ljudkabel (röd /vit)
  . 3.
  5 mm till RCA-adapter (tillval).
  VGA-video kabel (för att ansluta en dator).
  S-Video-kabel (för att ansluta en DVD-spelare).

  Anslut Audio


  1.
  Avgöra vilken typ av ljud du kommer att arbeta med . Om du använder en dator, behöver du sannolikt att kopplas till din hörlursuttag, vilket är en liten, rund port kallas en 3,5 mm-uttag, du kommer att behöva fortsätta till nästa steg. Om du använder en DVD-spelare, ska du använda vanliga RCA-utgångar. Detta är två runda portar, en röd, en vit, och sannolikt på baksidan. Om så är fallet, gå till steg 3.
  2.
  Anslut en 3,5 mm till RCA-adapter till hörlursuttaget. Detta gör att dina hörlurar för att rymma RCA-utgångar för anslutning till stereon. Sätt i långa, tunna metall änden i hörlursuttaget.
  3.
  Anslut en uppsättning slutar på RCA-kabeln till din RCA-utgångar. Se till att matcha upp de röda och vita färgkodning. Anslut sedan den andra uppsättningen av ändarna till ljudingångarna på din stereo, och dessa kommer att vara identiska i form och färg
  4. .
  Ställ din stereo för att ta emot en insignal från datorn. Hur detta görs varierar beroende på stereo, men det finns oftast olika insatsvarorna knappar eller en ingång ratten. För mer information om detta, kontakta din stereo handbok för detaljerna om ingångsläge.

  Anslut video


  1.
  Leta videoutgången på den enhet du försöker kontakt. På en dator, kommer du letar efter en VGA-utgång, vilket är en trapets-formade hamnen med en rad stift inuti, eller en DVI-utgång, vilket är en rektangulär utgång med ett indrag i mitten. På en DVD-spelare, kommer du att leta efter en S-video-port, vilket är en rund port med fyra stift inuti.
  2.
  Anslut en videokabel till videoutgången på komponenten. För en VGA-, tryck kabelns kontakten till datorn hamnen förrän ombonad, sedan fast den genom att vrida två yttre skruvarna tills de är säkra också. För DVI-eller S-Video-anslutningar, helt enkelt in pluggarna. . De kommer endast monteras på
  3
  Leta rätt videoingång på din Epson projektorn. Denna port kommer att vara identisk med den som du just använt på din komponent. Anslut den andra änden av kabeln till denna port.
  4.
  Sätt på projektorn. De flesta projektorer kommer automatiskt att avgöra vilken ingång som skickar en signal och visa det på skärmen. Om den inte gör, tryck på Input Source eller knappen på projektorn tills bilden visas.


Previous:nothing Next:Lenovo T400 specifikationer

Relaterade artiklar


 • GeForce 9700M GT specifikationer
 • hur du återställer DKB filer
 • hur du ställer in två bildskärmar en för email
 • hur till låsa upp en ny HP laptop
 • den bästa bärbara antenn boosters
 • Hur konvertera papperskopior till digitala
 • hur du importerar information från den gamla bärbara dator till en ny laptop
 • hur man rackmonterad en filserver
 • Radeon 9550 AGP tekniska specifikationer
 • hur man ansluter en dator till en MAC-adress