Dator > fördelarna med en flashdisk på SD-kort

 • fördelarna med en flashdisk på SD-kort


 • Både USB-flash-diskar och micro SD-format har styrkor och svagheter samt ideal och sekundära funktioner användning. . När det gäller att göra din slutliga inköpsbeslut du behöver veta det bästa valet för din applikation.

  Orsaker till att använda ett Flash Drive

  USB-enheter är kompatibla med praktiskt taget alla datorsystem i produktion, vilket gör dem till bästa allmänt bruk dataöverföring anordning för alternativ som är för små för att motivera bränna en CD, alternativ som är för stor för vissa cd-skivor och för data som är för vätska att göra lagringen på en CD RW praktiskt. Enligt PC World, en annan viktig fördel med USB-minne format är att den stora majoriteten av nytillverkade USB-minnen är utformade för användning med USB 2. 0, vilket innebär att de har potential att utnyttja upp till 30 MB per sekund Överföringshastighet . USB-enheter har fördelen av att vara mycket bärbar, relativt hållbara och mycket intuitivt att använda. Ett USB-minne som får plats på praktiskt taget alla nyckelring och speciellt konstruerade hållbara modeller kan stå upp till betydligt mer straff än skivan tunna i jämförelse SD-kort.

  När man ska använda SD-kort

  en stor fördel för SD-kort är att designen är otroligt kompakt och effektiv, vilket gör den idealisk för enheter som kameror och mobiltelefoner, handdatorer och andra ultraportabla enheter. Ja kortet formatet gör stora uppoffringar i form av potentiella överföringshastighet, vilket betyder att det blir något långsammare att få tillgång till, kopiera och format, men i situationer när utrymmet är begränsat, SD lyser Card-format. En annan stor del av SD-kortet format är att varje kort är en fysisk switch som kan låsa in kortet i en skrivskyddad format, vilket är värdefullt för att förhindra dataförlust.

  Convenience

  USB-porten är här för att stanna i moderna datorer, vilket gör Flash Disk mycket bekvämare än SD-kort. De allra flesta datorer, PC, Macintosh och andra, inte har inbyggd SD kortläsare. Använda ett SD-kort kommer att kräva de flesta användare att köpa en speciell kortläsare, göra tekniken betydligt mer tungrott och därmed mindre populära. För mest avslappnade datoranvändare ett USB-minne kommer att bli ett mycket mer flexibelt och användbart verktyg för dag till dag levande. För nisch publiken som behöver superkompakt micro lagring, SD-kort ger en viss fördel.


Previous:nothing Next:hur du uppdaterar program på en jailbroken IPAD

Relaterade artiklar


 • hur man spelar in med FIREPOD
 • hur man skapar en sql webbtjänst
 • eMachines t2080 specifikationer
 • specifikationer för bärbara Mac-datorer
 • Hur man använder en USB 2.0-notebook-kort med Windows Millennium
 • specifikationer för Compaq V3000
 • hur du importerar information från den gamla bärbara dator till en ny laptop
 • hur man använder två webbkameror samtidigt på en dator
 • hur man ansluter en T-Mobile BlackBerry 9700 till en bärbar dator
 • Lägga till en andra SATA till ett asus