den bästa låga strömförbrukning grafikkort
Dator > den bästa låga strömförbrukning grafikkort

 • den bästa låga strömförbrukning grafikkort


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel

  Den rätta grafikkortet kan göra underverk för att öka datorns visuella produktion, från en ökad klarhet och visning av gemensamma bilder och foton till ljusare och utjämning ramen. satser för vissa videospel. Din anledning till att köpa ett grafikkort kommer att avgöra vad grafikkort du ska köpa, men vilken anledning du än, det är alltid en bra idé att leta efter grafikkort som förbrukar mindre ström.

  ATI Radeon HD 5670

  ATI Radeon HD 5670 är en HD-grafikkort som fungerar bra med TV-spel, som ger en hög 775 MHz klockfrekvens och förmågan att bearbeta bilder och videor extremt snabbt. Alla dess möjligheter kan ges till datorer med minst 1 GB systemminne för en förvånansvärt liten trade-off på endast 64 watt vid full belastning. Den grundläggande ATI Radeon HD 5670 modell kostar ca $ 70 som i oktober 2010.

  Zotac GeForce GT 240

  Med ombord minne på 512MB och en bearbetning klocka med en klockfrekvens på 1360MHz är Zotac GeForce GT 240 både snabb och kapabel, vilket gör den utmärkt för HD-spel eller filmvisning. Trots sin tapperhet båda perspektiven, använder GeForce GT 240 även minimalt med ström --- kräver endast 9 watt vid minimal, och under full belastning bara behöver 70 watt. Från och med oktober 2010, kan du köpa denna modell för mellan $ 100 och $ 130.

  Zotac GeForce GT 220

  Ett annat erbjudande från Nvidia, tillverkaren av Zotac GeForce GT 240 är Zotac GeForce 220. Även detta kort är inte lika kraftfullt som vissa andra, fungerar det bra för användare som inte nödvändigtvis se en hel del HD-innehåll. Även om grafikkortet kan överklockas av rätten användaren att tillhandahålla ett ökat bilder per sekund förhållandet, normalt den sitter nedanför modeller som GeForce GT 240. Avvägningen är att GeForce GT 220 använder endast 10 till 14 watt av makt som det går på tomgång, och även för maximal belastning detta grafikkort kommer endast förbruka ca 55 watt, vilket gör den till en av de lägsta videon strömförbrukningen kort som finns . Från och med oktober 2010, kan du hitta ZOTAC version för $ 50.

  ATI Radeon HD 4350

  Att ge möjlighet att smidigt spela upp HD-media och stödja spel som körs på DirectX 10. 1 är ATI Radeon HD 4350 en välbalanserad grafikkort för både spel och tittar på video och bilder. Detta grafikkort är extremt låg effekt, förbrukar mindre än 20 watt under full belastning. Kanske det bästa med ATI Radeon HD 4350 är dock priset punkt --- i oktober 2010, det är ungefär $ 40.


Previous:nothing Next:hur man använder en bärbar dator att väga objekt

Relaterade artiklar


 • hur man köper en bärbar dator nätadapter för en Dell Inspiron
 • hur man fyller en Lexmark E250 tonerkassett
 • hur man fixar inget ljud på en Acer 5920 laptop installeras med Windows Vista Home
 • spel för flashdrives
 • hur man berättar om skillnaderna mellan USB 2.0 & USB 1.1
 • Hur du använder både SATA & Eide enheter i samma dator
 • hur man uppgraderar en IBM Aptiva cpu dator
 • Epson 4880 färgutskrifter felsökning
 • SD-kort prestanda
 • dell GX P4 2.2GHz torn specifikationer