Dator > bruksanvisningar för en Lexmark W840

 • bruksanvisningar för en Lexmark W840


 • Lexmark W840 är en hög avkastning laserskrivare tänkt att skriva ut en stor mängd handlingar varje dag. Maskinen har flera olika komponenter som måste installeras på ett något annorlunda sätt än med en vanlig bläckstråleskrivare. När du har installerat skrivaren, är en användare möjlighet att direkt skriva ut dokument från en USB-minnesenhet eller skriva ut normalt från en dator. Du kan också behöva ibland tydliga pappersstopp Om papper fastnar i maskinen

  Du behöver:.
  Lexmark installationsskivan.

  Installation


  1.
  Skjut pappersmatning facket i den tomma kortplatsen i mitten på den övre halvan av Lexmark W840. Sätt i skrivarens installationsskivan i datorns enhet.
  2.
  Välj språk från rullgardinsmenyn och klicka på "Nästa". Följ instruktionerna på skärmen för att installera drivrutinerna för skrivaren.
  3.
  Lyft upp den övre halvan av skrivaren och ställ den över fristående nedre halvan. Passa in flikarna på den övre halvan med flikarna på den nedre halvan och tryck försiktigt ned tills skrivaren snäpper på plats.
  4.
  Dra ner luckan på framsidan av skrivaren. Skjut tonerkassetten i panelen tills det låses på plats. Stäng serviceluckan och dra ner panelen på höger sida av skrivaren. Skjut plast trumman komponenten i hålet inuti skrivaren och stäng luckan.
  5.
  Anslut USB-kabeln mellan USB-porten på skrivarens baksida och USB-porten på din dator. Sätt i Lexmarks strömkabeln och tryck på strömbrytaren på skrivarens ovansida.

  från USB-enhet


  1.
  Kontrollera att kontrollpanelen längst upp på skrivaren läser antingen "Ready" eller "upptagen". Stäng av skrivaren och slå på den igen om panelen visar ett annat budskap.
  2.
  Anslut din USB-minnesenhet i USB-porten på toppen av skrivaren och vänta på en lista med filer som ska visas på kontrollpanelen. Använd nedåtpilen för att skanna igenom en lista över filer till rätt fil är markerad.
  3.
  Knacka på "bocken" ikonen för att välja dokumentet. Använd upp och nedpilarna för att ändra antalet kopior du vill skriva ut. Tryck på "bocken" ikonen igen för att skriva ut det angivna antalet kopior för dokumentet.

  Åtgärda papperskvadd


  1.
  Tryck och håll inne strömbrytaren tills skrivaren stängs av. Koppla ur kabeln från baksidan slutet av Lexmark-skrivare.
  2.
  Dra ut magasinet pappersmatning i mitten av skrivaren. Kontrollera om alla papper är synligt fastnat inuti maskinen. Ta tag i kanten på papperet och dra den mot dig att fixa stoppet. Stäng facket.
  3.
  Öppna plastpanelerna vid fronten och höger kant av skrivaren. Upprepa proceduren för kontroll av papper som fastnat och dra ut eventuella fastnat papper. Stäng paneler och koppla in skrivarens nätkabel.

  Tips och varningar


 • W840-modellen har också en rektangulär patron stapelvara hållare innanför luckan på höger sidan av maskinen. Tryck ned den gröna spaken ovanför kassetten och dra ut kassetten ur maskinen för att lägga till fler klammer eller kontrollera en stapelvara sylt.

Previous:nothing Next:hur man fixar förvanskad video på en PowerBook G4

Relaterade artiklar


 • den bästa grafiska bärbara datorer
 • hur till vända bort en Dell indikator tonernivån
 • hur man bygger ett batteripaket för en PowerBook G4
 • Compaq Evo 1,7 GHz Pentium 4 specifikationer
 • hur man stänger av pekplattan på en D600
 • eMachines t3958 moderkort specifikationer
 • Vilka tillbehör behöver jag för Skype?
 • HP w19e specifikationer
 • hur man reparera en Juno mailbox.atr fil
 • hur du återvinner ett kontor patron depå toner