Dator > bästa netto laptops

 • bästa netto laptops


 • Net bärbara datorer, ofta kallade netbooks, är en typ av bärbar dator som skapats med portabilitet och webbsurfning i åtanke. Helst skulle en netbook vara lätt, snabbt och hållbart. En aspekt av netbook, dock brukar handlas för en annan. Till exempel är en lätt netbook oftast inte lika hållbart som en tyngre. På grund av detta, det finns många alternativ att välja den bästa netbook. Cnet. com är en respekterad källa för beräkning och räknar upp tre exempel som de anser "det bästa ultraportabla bärbara datorer. "

  Alienware M11x

  Alienware M11x är listad av Cnet. com som en av de tre bästa ultraportabla bärbara datorer. Den M11x fick betyget fyra fem starter av redaktörerna på Cnet hemsida. Laptop säljer för $ 999 ny med 2010. Datorn har en Intel Core i5-processor. Enligt redaktörerna på Cnet, är denna processor inte lika snabbt som det kunde vara och detta anges som bärbara datorer bara "Con. " M11 har fyra gigabyte (GB ) minne, och 500 gigabyte hårddiskutrymme. Minnet och hårddisk anses gott även för en vanlig bärbar dator dator.

  Umid Mbook

  Storlek är en annan viktig faktor när man väljer den bästa bärbara datorn för dina behov. För många är storleken på en netbook en av dess mest attraktiva egenskaper. En mindre netbook är mer portabel. Mindre storlek innebär ett mindre tangentbord och-förstås-en mindre skärm. Även om denna dator inte nämns vid Cnet som top of the line, är det fortfarande intressant att notera sin unika design. Den minsta netbook på marknaden från och med 2010 är det Umid Mbook. Det har en 4,8 tums skärm och väger . 69 pounds. De Mbook kostar runt $ 500 beroende på var du handlar. Denna maskin är det bästa alternativet om din främsta intresse är portabilitet.

  Dell Inspiron M101z

  Dell Inspiron M101z är en annan av de top picks från cnet. com. Denna dator har en värdering på 3,5 från Cnet recensenter. Datorn har ett AMD Athlon Neo X2 Dual Core processor. Denna processor anses snabbt, särskilt för en netbook. Den M101z har också fyra GB RAM och en 320GB hårddisk. Baksidorna av denna laptop, enligt CNET Editors är kort batteritid, under genomsnittet grafik och dyra uppgraderingar. Den M101z säljs för $ 549 om man köper direkt från Dell.

  Lenovo ThinkPad X201 3626

  Lenova ThinkPad är en annan topp plocka från redaktörerna på Cnet. Denna laptop har en 12 tums skärm och varierar i pris från $ 1000 till lite över $ 2. 000. Priset beror på de konfigurationer som köparen önskar använda. Exempelvis kommer en snabbare processor och mer RAM kosta mer. De positiva aspekterna av denna laptop är att den har bra batteritid och en kraftfull Intel Core i5-processor.


Previous:nothing Next:Packard Bell EasyNote r4622 specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man kan återställa en Maxtor One Touch 4 till den status det hade när jag köpte den
 • dell web pc specifikationer
 • en HP 4200n kommer inte att initiera ett förflutet minne check
 • hur du ställer in två bildskärmar en för email
 • hur du uppdaterar en Memorex 6136u scanner för Vista
 • hur till vända på en Samsung SyncMaster övervaka
 • hur man överklockar en G4-processor
 • hur man laddar häftklamrar i HP LaserJet 9055
 • Targus Wireless Presenter instruktioner
 • hur man bränner cd-avbildningar till en penna enhet