Dator > Vilka är de typer av datorer skrivare som finns i hushållen?

 • Vilka är de typer av datorer skrivare som finns i hushållen?


 • Konsumentprisindex skrivare är bekväma, lätta att använda och nu hantera papper bättre än tidigare modeller. . Skriva ut foton, skoluppgifter och affärsdokument kan enkelt göras i bekvämligheten av ditt eget hem. Även avancerade skrivarna är konsekvent släpps, det finns fem huvudsakliga typer av skrivare vanliga i hushållen.

  Laser

  Laser utskriftsteknik blev vanliga på 1980-talet då Hewlett-Packard, allmänt känd som HP, släppt sin LaserJet-skrivare för allmänheten. Det LasterJet Skrivaren gav konsumenterna en kompakt och prisvärd skrivare som kan skriva ut dokument snabbt. Färglaserskrivare producera högkvalitativa dokument, men är dyrare än bläckstråleskrivare. En fördel att laserskrivare har över bläckstråleskrivare är att de har förmågan att producera en stor mängd dokument i en kort tid.

  Bläckstråle

  Det finns många olika typer av lösningar utskrifter i hemmet, men den vanligaste typen av skrivare är bläckstråleskrivare. En av de främsta anledningarna till den här typen är så populärt är att bläckstråleskrivare bläckpatroner är mycket billigare. Denna skrivare sprayer droppar av bläck över ett papper. Bläckstråleskrivare har vanligtvis en svart och en färg bläckpatron. Mid nivå modeller har gul, cyan, magenta och svart patroner. Enligt PC Magazine, kan avancerade fotobläckstråleskrivare ha upp till tio olika färger och en svart patron.

  All-in-One

  Allt-i-ett skrivare, även känd som multifunktionsskrivare kan kopiera , skanna, skriva ut och faxa dokument. Denna typ av skrivare sparar pengar och utrymme genom att eliminera behovet att ha separata tillbehör. Innan bekvämligheten med allt-i-ett skrivare, var en skrivare och scanner ansluten till datorn, var en fax ansluten till en telefonlinje och en skrymmande kopieringsmaskin var en fristående del av utrustningen. Vissa allt-i-ett skrivare kan ha en komplex gränssnitt, men de är värt investeringen för de konsumenter som ofta fax och göra kopior.

  Wireless

  Trådlösa utskrifter blev populär med hjälp av trådlösa hemnätverk. Prisvärd trådlösa routrar gjorde det lätt för konsumenterna att dra ur och använda sina bärbara datorer i alla rum i sina hem. Laptop bärbarhet ökat behovet för trådlös utskrift eftersom det kan vara obekvämt att ha att göra din bärbara dator till ett annat rum bara för att skriva ut. Trådlösa skrivare är oftast värd på nätverket istället för att fysiskt ansluten till datorn. Många trådlösa modeller är allt-i-ett skrivare och kan även anslutas med en USB-kabel, Enligt HP.

  Fotoskrivare

  Foto skrivare kan återge högkvalitativa fotografier. Många fotoskrivare anspråk på att vara överlägsen modeller, men det är viktigare att hitta en som passar dina behov. Foto skrivare är idealisk för fotografer, konsthantverkare och människor som tycker om att skapa klippböcker. Förutom att vara ansluten till en dator kan fotoskrivare även ansluta direkt till kameror eller läs minnen för omedelbar utskrift.


Previous:nothing Next:hur man driver en färg test sida på min bläckstråleskrivare HP 1200 skrivare

Relaterade artiklar


 • minne specifikationer för en Mac G5
 • Hur kopierar jag en Magellan 760 hårddisk?
 • den snabbaste asus gaming laptops
 • Brother-skrivare fungerar inte efter byte bläck cartidge
 • Felsökning Compaq AMD Sempron 3000-dator
 • hur du lägger till minne till en iBook 700
 • hur man kan blockera Yahoo!
 • bruksanvisningar för en Lexmark W840
 • hur man ansöker termisk pasta till quad core
 • hur man byter DC laddare uttaget på en bärbar dator