Dator > ThinkPad SL300 specifikationer

 • ThinkPad SL300 specifikationer


 • Den Thinkpad SL300 är en del av Levono SL serie av bärbara datorer. . Företaget har designat denna dator för småföretagare och proffs som behöver en bärbar dator som också erbjuder online-säkerhetskopiering av data och extra säkerhet, till exempel frivilliga fingeravtrycksläsare som verifierar användarens identitet. HDMI-gränssnittet och Blu-Ray-enhet gör också denna notebook till ett bra val för film skapare och bevakare.

  Fysiska specifikationer

  Lenovo Thinkpad SL300 har en totalvikt på 4. 6 pounds, eller 2,1 kg. Den bärbara datorn åtgärder 12,5 inches med 9,4 inches. Den slutna höjd dator varierar mellan 1,3 och 1,5 inches. Skärmen har en diagonal längd av 13,3 inches.

  Random Acess Memory

  Lenovos Thinkpad SL300 bärbar dator är kompatibel med Double Data Rate 2 minne. IIT använder PC2-5300 minnesmoduler som körs i en hastighet av 667 megahertz. Den totala kapaciteten i detta system är 5 gigabyte RAM-minne, men kan 32-bitars operativsystem som t. ex. vissa versioner av Windows Vista eller Windows XP bara känner igen upp till 3 GB minne.

  Lagringskapacitet

  ThinkPad SL 300 har en intern hårddisk med en maximal kapacitet på 250GB. Denna hårddisk använder ett SATA-gränssnitt för anslutning till moderkortet. Användare kan också använda den dubbla lager CD /DVD optisk enhet för att bränna data och media till externa skivor. Enligt tillverkaren har användaren även möjlighet att välja en valfri Blu-Ray kompatibel DVD-enheten.

  Nätverk

  ThinkPad SL300 av Lenovo är klar för trådlöst nätverk och stöder trådlösa A, standarderna b och g med en intern Intel Wireless WiFi Link 5100ABGN. Denna bärbara dator kan stödja Bluetooth-anslutning och har en standard LAN (Ethernet) för trådbundet nätverk.

  Portar

  Thinkpad SL300 användare kan ansluta ansluta tre USB 2. 0-enheter, t. ex. kameror eller USB-möss dator till laptop . Användare som vill använda en extern skärm kan anställa extern bildskärm. Den bärbara datorn har en Firewire-gränssnitt och en HDMI-gränssnitt som kan ansluta datorn med HD-enheter, inklusive en HDTV. Det finns ett hörlursuttag och mikrofon jack vardera på ThinkPad SL300. Användare kan också ansluta SD-minneskort via kortläsare och ytterligare enheter via en kombination av typ I /II PC-Card-port.

  Control Verktyg

  Thinkpad SL3000 bärbara dator levereras med en standard inbyggt tangentbord och styrplatta. Dessutom kommer användarna att hitta ett handledsstöd knuten till tangentbordet på bärbara datorn.

  Programvara

  Lenovos Thinkpad SL300 dator innehåller operativsystemet Windows Vista. Konsumenterna kan välja en specifik version i denna linje, till exempel Windows Vista Home Premium. Lenovo tillhandahåller även Adobe Reader, Windows Live Toolbar Search, en 30-dagars testversion av McAfee VirusScan, ThinkPad hjälpprogram, ThinkVantage Fingerprint Software (vissa modeller) och ThinkVantage Productivity Center med Away Manager ThinkVantage Rescue and Recovery.


Previous:nothing Next:HP dv6119 oss specifikationer

Relaterade artiklar


 • problem med att ansluta min laptop till min tv
 • hur man köper en bärbar dator nätadapter för en Dell Inspiron
 • hur man bränner en ikon på en CD
 • hur knäppa för dubbelsidig utskrift på plats på en HP 6500 skrivare
 • hur man återställer räknaren på en Lexmark T652n
 • top datorhögtalare märken
 • hur man återställer underhåll på en hp 4250
 • hur reparera en hårddisk som inte är driver
 • processorkärna typer
 • specifikationerna för en HP nc6000