Dator > OptiPlex gx150 Pentium 3 moderkort specifikationer

 • OptiPlex gx150 Pentium 3 moderkort specifikationer


 • Du behöver:
  pennkniv
  . Spruta flaska.
  Skrivarbläck.
  Tape.

  OptiPlex GX150 var en stationär dator släpptes av Dell under 2001. Moderkortet som kom standard med denna modell var 38HRF, tillverkas också av Dell. Den 38HRF är inte längre tillverkas eller säljs av Dell, men finns att köpa från flera web leverantörer.

  Processor

  38HRF var förenligt med både Intel Pentium och Celeron-processorer. Uttaget typ för moderkortet var PGA370. Pentium III för denna modell hade en nivå ett internt cache-minne på 32 kilobyte, som innehöll ett 16 KB data-cache och 16 kB instruktion cache. Nivån två integrerade cache för Pentium III-processor kompatibla med detta moderkort var 256 kB. Pentium III hade en intern matematikprocessor. Chipset för denna modell var Intel 815E.

  Memory

  38HRF hade två uttag för DIMM-moduler (dual inline memory modules). Detta moderkort var kompatibel med PC-133 SDRAM. Kapacitet stöds av detta system ombord har 64 megabyte, 128 MB och 256 MB. Den maximala mängden RAM-minne som skulle kunna stödjas av detta moderkort var 512 MB. Framsidan buss hastighet för detta forum var 133 megahertz.

  CMOS-batteriet

  CMOS batteriet för 38HRF var en tre-volts litiumbatteri batteri, antal CR2032. CMOS-batterier är ansvariga för att driva systemklockan.

  Formfaktor

  38HRF moderkortet var avsett för små stationära datorer.

  Hamnar /interfaces

  38HRF moderkortets input /output-portar ingår två PCI expansion kortplatser, en AC-adapter-port, två portar för tangentbord och mus, en parallellport, en VGA-bildskärm, ett nätverkskort, en mikrofon domkraft, en linjeingång för ljud-port, en linjeutgång för ljud-port, två USB-portar , en seriell 1 port, och en seriell port 2.

  Enhetsfack

  38HRF kunde stödja en 3,5-tums diskettenhet, förstärkt en integrerad drivelektronik hårddisk (1-tums enhet), och ett 5,25-tums optiska enheten.

  Video

  Den 38HRF moderkortet hade inbäddade Intel Dynamic Video Memory Technology (DVMT). Grafiken minne var dynamiskt delas med systemminnet. Den 38HRF skulle kunna stödja en valfri display cache på 4 MB 133 MHz SDRAM.

  Audio

  38HRF hade en integrerad analog controller, AC97 Codec. Detta ljudstyrenheten featured Sound Blaster-emulering.

  kortplatser

  38HRF moderkortet hade två PCI-kortplatser expansion. Moderkortet stöder kort med 120-stiftskontakter och högst 32-bitars data kontakten bredd.


Previous:nothing Next:hur man kan blockera Yahoo!

Relaterade artiklar


 • förteckning över Monotype teckensnitt
 • hur man fixar en HP Designjet 5000 när det är utskrift för mörk
 • corsair vs PC Power & Cooling
 • hur man uppgraderar en Sony PCV-rx540
 • hur du ställer in ljud på en HD ati radeon
 • top chip beslutsfattare
 • hur man kan bryta ett bios lösenord på en Panasonic CF-28
 • min DVD-brännare kommer inte att öppna
 • den bästa media för arkivering datalagring
 • hur till vända? en gammal laptop-skärm till en andra extern LCD-skärm