Dator > hur till vända? en gammal laptop-skärm till en andra extern LCD-skärm

 • hur till vända? en gammal laptop-skärm till en andra extern LCD-skärm


 • Om du har en gammal laptop, återanvända andra skärm för en annan dator. Eftersom bärbara datorer saknar grafikkort kan du inte använda en video kabel för att ansluta de två enheterna. Istället hämta programvara som gör att enheter kan kommunicera över ett nätverk eller fast anslutning. Flera program är tillgängliga för att utföra denna uppgift. Bestäm vilka program som bäst passar dina syften genom att utvärdera dina specifika behov

  Välj din programvara


  1.
  Använd programmet ScreenRecycler om din dator använder en version av Apples Mac-operativsystemet, är OS X. ScreenRecycler speciellt utformat för OS X, även om den bärbara datorn du tänker använda den andra bildskärmen kan antingen använda OS X eller Windows. Den senaste utgåvan av ScreenRecycler kommer att kosta dig, men du kan ladda ner en gammal övergång till fri. Den fria programvara är mer benägna att drabbas av problem med en mindre försening på den andra skärmen. Dessutom stöder detta program endast användning av en extra skärm.  Den fullständiga versionen av denna programvara är tillgänglig för omkring $ 30, från och med 2010. En gratis version är också tillgänglig.
  2.
  Använd programmet Zonescreen om du använder en Windows-dator och inte tänker använda den andra skärmen för att spela 3D-spel eller titta på HD- videoklipp. Denna programvara är tillgänglig gratis. Men programmet är en del av ett gammalt projekt, utveckling på programmet upphörde 2003. En mindre försening på den andra skärmen kan förekomma under intensiva uppgifter som att titta på video eller spelar spel.  Denna programvara är gratis att ladda ner, och med 2010.
  3.
  Använd programmet MaxiVista om du använder en Windows-dator och tänker använda den andra skärmen för att spela 3D-spel eller titta på filmer. Detta program sällan, om någonsin, lider av en försening på den andra skärmen och kan stödja en snabb bildhastighet som lämpar sig för att spela snabba spel. MaxiVista kan användas för att visa upp till åtta skärmar med fyra olika bärbara datorer eller datorer. Ladda ner testversionen gratis.  Standardversionen av denna programvara är tillgänglig för ca $ 40, en professionell version kostar ca $ 50 och Mirror Pro-versionen är tillgänglig för omkring $ 100, från och med 2010.

  inställningar


  1.
  Säkerställ att datorn och laptop är ansluten till hemmet eller det lokala nätverket. Använd LAN eller Ethernet-kablar för att ansluta dem till en Internet-router. Bifoga trådlösa nätverkskort till båda (om routern stödjer trådlös uppkoppling, eller en av varje. De flesta moderna bärbara datorer har en inbyggd trådlöst nätverkskort.
  2.
  Anslut de två enheterna med hjälp av en Ethernet-kabel om du inte kan ansluta till ett nätverk. Anslut ena änden av kabeln till Ethernet-facket på den bärbara datorn. Anslut den andra änden i öppningen på baksidan av datorn.
  3.
  Ladda ner programmet mest lämplig för dina behov. Programvaran kommer att användas för att skicka information över nätverket om tillståndet på skrivbordet skärmen. Ladda ner mjukvaran till båda enheterna. Datorn behöver programvara för att skicka information. Den bärbara datorn behöver programvara för att ta emot och tolka information för att producera en bild.


Previous:nothing Next:hur man använder 3 monitorer på en thinkpad

Relaterade artiklar


 • Hur man överför från en flyttbar disk g till en mobiltelefon
 • Hur felsöker jag en kreativ ljudkort?
 • hur man installerar en 10,5 "PC netbook
 • hur man växlar mellan monitorer på en Dell C500 laptop
 • hur man bygger ett externt batteri för bärbar dator
 • hur man startar från CD-skivan på en Compaq CQ60
 • eMachines w3611 specifikationer
 • Vilka är fördelarna med tredje part backuper?
 • hur du lägger till Bluetooth till en iMac
 • Hur man använder en Vista laptop med locket stängt