Dator > hur man spelar in med FIREPOD

 • hur man spelar in med FIREPOD


 • Den FIREPOD 24-bitars inspelning gränssnitt erbjuder åtta mikrofon pre-förstärkare, som alla rekord separat till den medföljande 48-spår version av Cubase LE programvaran. Innan inspelningen med denna kraftfulla gränssnitt, måste du installera drivrutinerna och konfigurera enheten för multi-track program. Det främsta fördelen med att använda FIREPOD är att kunna spela in flera spår på en gång. PreSonus, tillverkaren, ändrade FIREPOD namn till FP10 under 2007. Dessa instruktioner fungerar för Windows-versioner XP och senare, eller för Macintosh OS X-versioner 10. . 3. 5 och senare

  Du behöver:.
  Skivor Installation av drivrutin
  Dator med FireWire-anslutning.
  Mikrofon.
  Mikrofonkabel.


  1.
  Infogar Driver installations-CD som medföljde FIREPOD i datorns skivenhet. Anslut inte FIREPOD till datorn förrän du instrueras att göra det i ett senare steg. En uppsättning instruktioner kommer att visas på flera skärmar, som guidar dig genom installationen av drivrutinen processen. ASIO-och MIDI drivrutiner för inspelning gränssnittet också kommer att installeras vid denna tidpunkt.
  2.
  Sätt i Cubase LE installationsskivan som medföljde FIREPOD i datorns skivenhet. Följ anvisningarna på skärmen för installationen. Installationen kräver att du har CD hölje tillgängliga att ange serienummer för godkännandet av programmet.
  3.
  Anslut FIREPOD till datorns FireWire-port med den medföljande FireWire-kabeln. Du kan identifiera FireWire-port av cirkeln ikonen med tre uppsättningar dubbla linjer på den, formad som en "Y. "
  4.
  Dubbelklicka på FIREPOD kontrollpanelen ikonen i nedre högra hörnet av skärmen. Du kan identifiera FIREPOD ikon av dess mest grå utseende med mörkblå det övre högra hörnet.
  5.
  Välj önskad samplingsfrekvens, klocka källa och latens för inspelningar kommer genom enheten. du förmodligen kommer att behöva återvända till denna skärm för att finjustera latens för optimal prestanda.
  6.
  Dubbelklicka på Cubase LE skrivbordsikonen att öppna multi-track recording program. Alternativt, klicka på "Start" gå till "Alla program" och välj "Cubase LE" i listan över installerade program på datorn.
  7.
  Välj "enheter" fönster på toppen av Cubase LE: s verktygsfältet och välj sedan "Device setup". Välj "VST Flerspårig" och sedan "Presonus ASIO-drivrutin" i listan över installerade ljud drivrutinerna på den och välj sedan "Switch" för att spara inställningarna.
  8.
  Anslut mikrofonen till mikrofonen kabeln och anslut den andra änden av kabeln till en av de åtta pre-amp ingångar på FIREPOD.
  9.
  Öppna ett nytt projekt inom Cubase LE genom att klicka på "File" och sedan välja "New Project".
  tio.
  Klicka "Project", "Lägg till spår" och välj "Audio" för att lägga en ny ljudspår av projektet i Cubase LE.
  11.
  Klicka på "Record Aktivera" knappen på banan inom Cubase LE. Du kan identifiera den här knappen genom sin rundade, kvadratiska gillar och röd utseende med en svart cirkel i mitten.
  12.
  Tryck på "Play"-knappen för att börja spela in ljudet kommer genom mikrofonen till FIREPOD. Tryck på "Stop" när nöjd med inspelningen. Den FIREPOD nu är konfigurerad med Cubase LE och datorn för multi-track recording.

  Tips och varningar


 • Vrid på "Mix Control"-ratten motsols för den FIREPOD om du vill övervaka inkommande ljud med noll-latency.
 • Vrid på "Mix Control" medurs om du vill bara höra ljudet som bearbetas från Cubase LE.

Previous:nothing Next:hur man använder PNY attache

Relaterade artiklar


 • typer av Asus G1 moderkort
 • Hur kopierar jag en Magellan 760 hårddisk?
 • Felsökning av en HP 6500
 • vad är de billigaste professionella datorer?
 • hur man formatera om HP-skrivare
 • olika märken av bärbara datorer
 • APC 1000 specs
 • gateway GM 5424 specifikationer
 • hur du ställer in en AirCard
 • hur du ställer in ljud på en HD ati radeon