Dator > hur man monterar en HP Color LaserJet 4600 underhållssats

 • hur man monterar en HP Color LaserJet 4600 underhållssats


 • Underhållssatsen för HP Color LaserJet 4600 består av flera enkla att byta ut förbrukningsmaterial för att hålla din skrivare igång med maximal prestanda. Underhållssatsen innehåller en ny fixeringsenheten, ett manuellt fack matarvalsen och mellanlägget, och två rullar foder för andra facket. Byte av dessa objekt kommer att bidra till att minska pappersstopp i maskinen, samt lösa problem av spökbilder eller toner inte fastnar på papperet

  Du behöver:.
  Liten platt skruvmejsel

  <. h4> Byta och återställa fixeringsenheten
  1.
  Stäng av och koppla skrivaren. Låt den svalna i 15-20 minuter innan du rör vid fixeringsenheten. Använd sidan handtagen på locket för att lyfta den övre luckan öppen och visa fixeringsenheten.
  2.
  Leta upp och lossa de två blå tumskruvar nära kontrollpanelen under den övre luckan att frigöra fixeringsenheten. Lyft fixeringsenheten rakt upp och ut ur skrivaren. Installera den nya genom att sätta den rakt ner och dra åt de två blå tumskruvarna. Stäng den övre luckan.
  3.
  Tryck på "Check" knappen på kontrollpanelen för att öppna menyn Skrivare. Tryck på "Down" pilen tills orden "Konfigurera enhet" är markerat och klicka sedan på "Kontrollera" för att välja det. Tryck på "Down" pilen tills ordet "Återställer" markeras, och klicka sedan på "Check" knappen igen. Tryck på "Down" tills du ser och markera "Reset Supplies" och tryck sedan på "Check"-knappen. Använd "Down" pil för att bläddra till "Nya fixeringsenhet," och klicka på "Check" knappen när valet är markerad. Slutligen, tryck på "Down" pilen tills "Ja" är markerat och tryck på "Check" knappen för att återställa fixeringsenheten räkna.

  Byta kassett matarrullar


  1.

  Öppna den främre luckan genom att dra och mot dig för att visa överföringsenheten. Dra ner på den gröna handtaget på överluftsdon för att visa tonerkassetter.
  2.
  Bort varje patron (en i taget) genom att greppa blå handtag på varje sida och dra toner rakt ut. Ställ dem åt sidan.
  3.
  Titta i området under där tonerkassetterna skulle vara, och leta reda på två vita inmatningsvalsarna. Ta bort dessa genom stadigt tag en och dra upp från metallskaftet. Ta andra engångsavgifter på samma sätt. Installera den nya valsarna genom att passa in piggarna på rullarna med hålen i axeln.

  Ersätta manuell matarrulle och mellanlägget


  1.
  Dra pappersfacket ur skrivaren. Lokalisera de två vita flikarna i främre hörnen på båda övre sidorna av pappersfacket. Rotera dessa moturs medan något att dra upp tills de är fria från maskinen. Du kan visa en bild som visar den exakta platsen med hjälp av Referenslänkar.
  2.
  Försiktigt bort pappersmagasinet är frontluckan genom att dra ut till vänster ut och sedan höger. Använd din skruvmejsel för att dyka upp på den blå fliken finns på undersidan av rullen. Dra rullen upp och ut ur facket. Använd din skruvmejsel för att bända upp mellanlägget upp och ut ur facket.
  3.
  Installera det nya mellanlägget genom att bestämt trycka på båda sidor om det tills det låses på plats. Installera den nya matarrullen i facket. Se till att nypa den blå fliken i så det låser på plats. Sätt främre lock igen, installera den vita flikarna och sätt tillbaka facket i skrivaren. Anslut skrivaren i, makt upp och testa.


Previous:nothing Next:Felsökning av en Conexant modem

Relaterade artiklar


 • hur man använder flygplatsen kort för en mac
 • hur man byter en trådlös SSID
 • hur man installerar en AT & T Aspire One SIM-kort
 • hur du tar bort den främre omslaget till en OptiPlex 755
 • diy fäste för en laptop
 • hur ta reda på vilka moderkort du har
 • hur du använder TI-73 för att beräkna permutationer
 • Eee PC 904ha vs 901ha
 • hur man får franska bokstäver på ett engelskt tangentbord
 • användningar av Griffin PowerMate