Dator > hur man kan utvidga den tryckta liv hp tonerkassetter

 • hur man kan utvidga den tryckta liv hp tonerkassetter


 • HP laserskrivare är konstruerade för utskrift av stora volymer som kan möta behoven hos ett företag eller skola. Tonerkassetterna är utformade på det sättet också. Nackdelen är att HP tonerkassetter är dyra. Ändra utskriftskvalitet eller utskriftsinställningar kan hjälpa förlänga livet på tonerkassetten, förutsatt att detta är lämpligt för inställningen. Till exempel har många inställningar är lämpliga för hemmabruk, medan en del kan verka mindre professionell på ett kontor inställningen
  1.
  Klicka på "Start" eller Windows-logotypen, i det nedre vänstra hörnet av en dator kopplad till önskad HP-skrivare. Välj "Skrivare och enheter" eller liknande formulerade alternativ från Start-menyn. Ett fönster visas öppet som innehåller alla anslutna enheter som är anslutna till datorn, antingen genom fysisk bilagor som ledningar, eller via trådlösa anslutningar.
  2.
  Leta målet skrivare och med muspekaren svävar över att skrivarens ikon, högerklicka och välj "Utskriftsinställningar" bland alternativen. Ett annat fönster dyker öppnar innehåller alternativ för den skrivaren. Få en allmän känsla för de alternativ som finns, eftersom de kan mycket lite från en modell skrivare till nästa.
  3.
  Klicka på fliken "Avancerat" i skrivaren fönstret. Toner skrivare kommer att ha en box som kan kontrolleras med etiketten "Tonerbesparing Mode," genom att markera "Tonerbesparing Mode" dokument skrivs ut med mindre toner, vilket förlänger livslängden på den aktuella kassetten. Detta bör inte användas för dokument som vände in på skolor eller universitet för uppdrag eller affärsresenärer dokument, som ljusare toner användningen kommer att bli uppenbara.
  4.
  Öppna dokumentet som ska skrivas ut. Klicka på "File" och välj "Skriv ut", som kommer att förmå ut fönstret för att öppna. Kontrollera att HP toner skrivare är vald som målenhet, om inte, väljer HP-toner skrivaren från rullgardinsmenyn där det listar skrivarens namn. Klicka nu på "Egenskaper" genom att skriva ut fönster efter att ha valt rätt skrivare, och bedöma alternativen. I "Utskriftsformat"-fliken i fönstret blir det en rullgardinsmeny för det antal sidor du vill skriva ut per pappersark. Om utskrift för personligt bruk, ändra utskriftsalternativ till "2 Up" för att skriva ut två sidor per ark, som kommer att skära toner användning och papper används på mitten, även förlänger livslängden på tonerkassetten.
  5 .
  Limit utskrift i ett kontor genom att skicka dokument inom verksamheten så mycket som möjligt. Reserv utskrift för nödvändiga dokument, såsom kontrakt, fakturor eller förslag. Alla mindre nödvändiga handlingar bara kan mailas eller sparas på företagets server för att dela massa, vilket skulle hjälpa till att bevara tonerkassetter, papper, häftklamrar och makt.


Previous:nothing Next:ThinkPad T60p: specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man använder en massa externa diskar usb laptop för säkerhetskopiering
 • hur till vända? en gammal laptop-skärm till en andra extern LCD-skärm
 • hur man köper en Clevo
 • Lägga till en tangentbordslayout
 • backup medieenheter
 • Dell XPS inspiron m140/630m specifikationer
 • hp pavilion amd x9150e quad-core specs
 • server moderkort vs skrivbordet
 • Vilken typ av skrivare kan en Compaq Computer använda?
 • hur man återställer underhåll på en hp 4250