Dator > hur man installerar en smartkortsläsare

 • hur man installerar en smartkortsläsare


 • Ett smart kort är ett kreditkort storlek anordning med inbyggd krets blir det möjligt smarta kort innehavaren rätten att och hämta personlig och användbar information på ett lättillgängligt, hanterbar och säkert sätt. Smarta kort har många användningsområden, de tillåter datoranvändare att logga in på olika datorsystem med en enda autentiseringsmekanism, och att bekräfta identifiering samt underlätta ekonomiska transaktioner.  Ett smart-kortläsare också är känt som ett kort programmerare (eftersom de har möjlighet att skriva till ett kort), ett kort acceptans enhet (CAD), ett kort terminal eller ett gränssnitt enhet (IFD). Typiskt termen läsaren betecknar ett gränssnitt med en dator för sina många krav på behandling.  När smart-kortläsare och smartkortet möter varandra, de identifiera varandra via sändning och mottagning av information. Om utväxlas meddelanden stämmer inte, all behandling stopp. Därför, smarta kort kan försvara sig mot obehöriga användare

  Du behöver:.
  USB-kabel
  . SMART-kortläsare.
  Dator.
  Programvaruskivor.

  anvisningar


  1.
  Anslut smarta kortläsaren till ett eluttag.
  2.
  Stäng av datorn.
  3.
  Placera en USB-kabeln till USB-porten på smartkortsläsaren och sätt sedan in den andra sidan av kabeln till USB-porten på datorn. Systemet på din dator kommer att upptäcka att en ny flyttbar enhet har upptäckts.
  4.
  Sätt in en CD för installation av drivrutiner i datorn och vänta på guiden för att ladda upp. Följ anvisningarna som visas på skrivbordet för att slutföra processen. Om guiden inte visas gör du följande.
  5.
  Klicka på "Start", vanligtvis placerad längst till vänster på skärmen. Klicka på "Den här datorn"-ikonen och klicka sedan på "Hantera".
  6.
  Klicka på "Tjänster och program" och klicka sedan på "Tjänster".
  7 .
  Högerklicka på "Smart Card" och klicka sedan på "Egenskaper"
  8.
  Välj fliken "Allmänt" klickar du på "Automatiskt" i "Starta upp Skriv "rullgardinslistan. Klicka på "OK".
  9.
  Starta om datorn om du instrueras att göra det av maskinvara.
  10.
  Ta CD installationen av din dator , nu sätter i cd installationen. Detta är det program som du måste använda för kortläsaren skall fungera väl. Det ger läsaren anvisningar om hur du utföra samt lagring av data till datorn. När installationsguiden visas på skärmen, läs villkoren och acceptera licensavtalet. Följ de återstående stegen för installationen.


Previous:nothing Next:hur du ansluter ledde byta till en msi moderkort

Relaterade artiklar


 • hur man fyller Brother HL 2150 toner
 • hur man installerar en AT & T Aspire One SIM-kort
 • hur du ställer in hastighet för en Athlon-processor
 • hur man rehabilitera en äldre Windows-dator
 • Hur får jag en uppgradering kit för en laptop?
 • ominstallation av drivrutiner för en Radio Shack 26-183 USB Serial controller
 • hur man överklockar en G4-processor
 • hur du tar bort tangentbordet på Alienware m9700
 • Skillnaderna mellan en billig varumärke & ett dyrt märke dator
 • hur man använder en Acer 5920 bluetooth