Dator > hur man installerar en Acer Aspire 9500 sjunka serie värme

 • hur man installerar en Acer Aspire 9500 sjunka serie värme


 • Installera Acer Aspire 9500-serien fläkt kylfläns är ett arbete som kan göras i ungefär en timme. Kylflänsen fläkten är ansvarig för att hålla CPU-chip kyls så att datorn kan fungera. Ibland kommer fläkten tjänat ut. Du kan installera kylflänsen fläkten själv, sparar du tid och pengar för att ha en dator tekniker installera det åt dig

  Du behöver:. .
  Skruvmejsel
  Kylpasta.
  Liten spruta.


  1.
  Koppla på Acer Aspire 9500 Series Laptop från strömförsörjningen innan du försöker installera kylflänsen. Ta bort nätsladden från baksidan av den bärbara datorn.
  2.
  Vänd på laptop över så att du tittar på baksidan och tar ut batteriet ur datorn för hand. Lossa hårddisken från den bärbara datorn genom att lossa locket i mitten av enheten och ta bort skruvarna som håller enheten på plats med en skruvmejsel.
  3.
  Lyft hårddisken ur den bärbara datorn för hand och leta reda på CD /DVD-enheten på vänster sida av bärbara datorn när du tittar på baksidan. Skjut ut enheten för hand och lossa skruven som håller enheten på den bärbara datorn med en skruvmejsel.
  4.
  Ta ut CD /DVD-enheten från den bärbara datorn och leta reda på skruvarna som håller tangentbordet på den bärbara datorn. Lossa skruvarna med skruvmejsel och vrid den bärbara datorn tillbaka så det är sitter upprätt.
  5.
  Lyft tangentbordet från den bärbara datorn och dra ur flex bandkabel från moderkortet för hand. Lossa bezel och handledsstödet från den bärbara datorn genom att ta bort skruvarna med en skruvmejsel och försiktigt bända ramen och handledsstödet av den bärbara med skruvmejseln.
  6.
  Ta bort kylflänsen fläkten från moderkortet genom att koppla ur de elektriska ledningarna kontakten från moderkortet uttaget och skruva loss kylflänsen med en skruvmejsel.
  7.
  Ta fläkten kylflänsen utanför moderkortet och ta bort den från Acer Aspire bärbar dator. Placera två små droppar av kylpasta på CPU-chip med en liten spruta och sprida föreningen över chip för hand.
  8.
  Fast den nya fläkten kylfläns till moderkortet med skruvar och anslut elledningarna kontakten i moderkortet uttag för hand. Säkra bezel och handledsstödet till den bärbara datorn med skruvar.
  9.
  Anslut flex band kabeln i moderkortet och placera tangentbordet tillbaka till den bärbara datorn. Vänd den bärbara datorn över och säkra tangentbordet med skruvar.
  10.
  Anslut DVD /CD-enheten till den bärbara datorn med skruvar och knäpp den täcker på plats på baksidan av datorn. Sätt fast batteriet på baksidan av den bärbara datorn och anslut nätsladden till den bärbara datorn.
  11.
  Sätt i nätsladden av Acer Aspire 9500 Series Laptop i vägguttaget.

  tips och varningar


 • Jorda alltid någon metall verktyg via dem till en yttre metallyta innan du använder dem på den bärbara datorn.
 • Försök aldrig att installera på Acer Aspire 9500 sjunka serien värme medan den bärbara datorn är ansluten till elnätet.

Previous:nothing Next:Netgear gs116: specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man ansöker termisk pasta till Core 2 Duo
 • Lägga till en tangentbordslayout
 • hur du uppdaterar BIOS via en USB-
 • eMachines w3611 specifikationer
 • externa Vista-kompatibel 56k-modem
 • USB-sladdar kompatibel med Samsung vintersolståndet
 • Hur berätta om en LCD är utbränd
 • digital inspelare kompatibel med Mac
 • hur man läser och kopiera en LakeMaster pro datakort
 • Asus M3A moderkort specifikationer