Dator > hur man demonterar en HP ze4900

 • hur man demonterar en HP ze4900


 • Om operativsystemet på din HP Pavilion ZE4900 kraschar, eller vissa komponenter hårdvara inte att fungera korrekt, kan du behöva ta isär maskinen för att lokalisera funktionsstörningen komponenten. Varje del inuti den bärbara datorn är sammanlänkade, vilket gör processen att plocka isär datorn mer komplex än med en stationär maskin. Alla komponenter måste tas isär i rätt ordning, eller de delar fastnar på varandra som du försöker ta bort dem

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel.
  Nåltång.
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Koppla bort alla kablar bifogas ZE4900 datorn och stänga av Windows-operativsystemet genom att klicka på "Start" och "Shut Down". Stäng den bärbara datorn locket och vrid datorn så den nedre änden mot dig.
  2.
  Skjut ner batteriet baren på nedre vänstra delen av den bärbara datorn och dra ut batteriet av dess viken. Ta bort krysskruven bredvid batterifacket som håller minnet locket. Lyft svart plast locket från Pavilion notebook.
  3.
  Tryck isär de små metallstänger placerad högst upp och ned i den gröna RAM-modulen. Dra RAM ur den bärbara datorn. Ta bort de två skruvarna placerade till höger om RAM hamn och lyft av det svarta locket för att avslöja mini PCI-kortet.
  4.
  Lyft de två små trådar fäst till toppen av mini PCI-kort med en tång nål näsa. Tryck över metallstänger till vänster och höger ände av kortet och skjut in kortet ur den bärbara datorn.
  5.
  Lokalisera de två skruvarna på långt tillbaka i slutet av den bärbara datorn placeras på LCD-skärmen gångjärn. Ta bort de båda skruvarna och vrid laptop över så den övre änden är vänd uppåt. Lyft öppnar LCD-skärmen till 180 grader.
  6.
  Skjut kanten av en platt skruvmejsel ovanför toppen av "F3" för att lösa upp den interna låset. Upprepa processen med lås ovanför "F8", "F11" och "Hem" nycklar. Lyft av plastlocket placerade ovanför tangentbordet.
  7.
  Avlägsna de tre skruvarna placeras längs den övre kanten av tangentbordet. Lyft upp tangentbordet och dra flatkabeln fästa tangentbordet till moderkortet. Avsätt hela klaviaturen så att moderkortet är synlig.
  8.
  Koppla loss kabeln som går från nedre delen av LCD-skärmen till hamnen på toppen av moderkortet. Ta bort de två skruvarna längst ned på skärmen och koppla bort skärm från den bärbara datorn.
  9.
  Leta högtalarkabeln på toppen i mitten på moderkortet. Koppla ur kabeln och ta bort de fyra skruvar som håller högtalaren på plats. Lyft av högtalarenheten.
  Tio.
  Bort de två skruvarna längst till höger på moderkortet som håller den optiska enheten. Tryck till vänster på den optiska enheten åt höger tills den lossnar sidan av den bärbara datorn. Dra ut enheten från den bärbara datorn helt.
  11.
  Hitta rektangulära hårddisken längst till vänster av den bärbara datorn. Ta bort de två skruvarna som håller den till moderkortet och dra ut hårddisken i Pavilion notebook.
  12.
  Koppla in kabeln i plasten kylfläkten längst till vänster på moderkortet . Ta bort alla tre skruvarna som håller fläkten och dess metall kylfläns till moderkortet. Drag av fläkten och kylfläns och ställ dem åt sidan.
  Tretton.
  Sätt platt skruvmejsel i låsskruven längst till vänster av torget processor port, som sitter under fläkten och kylflänsen. Vrid skruven moturs och lyft processorn till hamnen.
  14.
  Bort de sex skruvarna i hörnen av moderkortet och dra ut moderkortet ur den bärbara datorn för att avsluta ta isär datorn .

  tips och varningar


 • Någon av maskinvara som är anslutna till paviljongen ZE4900 kan skadas allvarligt om de utsätts för elektricitet. Jorda alltid själv omedelbart före isär en bärbar dator genom att vidröra en omålad metallyta.

Previous:nothing Next:bläck refill kit instruktioner för Kodak 10 cylinderampuller

Relaterade artiklar


 • Inaktivera styrplattan av en Lenovo laptop
 • hur man använder 3 monitorer på en thinkpad
 • K8V SE Deluxe specifikationer
 • HP Notebook G50-112 nr specs
 • hur korrekt testa en Ethernet-switch
 • hur tangentbord programmet dator tangenter
 • hur du säkerhetskopierar en återhämtning enhet
 • hur man stänger av pekplattan på en D600
 • hur man kan återställa minsta enhetsstorlek
 • hur man bränner en ikon på en CD