Dator > hur man byter DC laddare uttaget på en bärbar dator

 • hur man byter DC laddare uttaget på en bärbar dator


 • Notebook och bärbara datorer har en DC laddaruttaget --- ibland kallad "ingången" --- som finns inuti datorn. Detta är hur den bärbara datorn får ström: nätkabeln är ansluten till uttaget. Ibland kommer en DC laddaruttaget blivit så skadad att den inte kan ta emot ström. Det är möjligt att ersätta det uttaget så makten kan få till den bärbara datorn igen

  Du behöver:.
  Platt skruvmejsel
  . Stjärnskruvmejsel.


  1.
  Stäng av datorn och dra ur nätsladden från den bärbara datorn. Placera datorn mot ett hårt underlag.
  2.
  Lyft upp den bärbara datorn locket och ta bort strömbrytare plattan från den bärbara datorn. Tryck in en platt skruvmejsel i skåran på höger sida av bärbara --- Det ligger precis ovanför tangentbordet. Ordentligt men försiktigt trycka ned på skruvmejselns att bända upp plattan upp. Avlägsna plattan från datorn.
  3.
  Lossa skruvarna som håller tangentbordet med en skruvmejsel och dra ut tangentbordet. Placera tangentbordet upp och ned, direkt framför den bärbara datorn. Dra bandet som fäster tangentbordet till moderkortet ut. Lyft tangentbordet bort från den bärbara datorn.
  4.
  Ta bort skruvarna som är placerade bredvid gångjärnet med en stjärnskruvmejsel. Vänd den bärbara datorn runt och ta bort skruvarna på baksidan av gångjärnet.
  5.
  Ta bort skruvarna som håller plåten inuti den bärbara datorn med en skruvmejsel. Lyft plattan ut och ställa den bredvid den bärbara datorn.
  6.
  Koppla flatkabeln som ansluter datorn till LCD-skärmen från datorn, men låt den vara ansluten till skärmen. Ta bort skärmen från den bärbara datorn.
  7.
  Ställ den bärbara datorn nedåt. Ta bort skruvarna som håller hårddisken med en skruvmejsel, dessa identifieras med en cylinder symbol. Ta bort hårddisken från datorn.
  8.
  Skruva loss skruvarna från baksidan av den bärbara datorn med en stjärnskruvmejsel. Dra av plana plattor som håller minnet och trådlösa kortet, dessa bör glida
  9
  Skjut spaken som finns på batteriluckan över. . . Detta kommer att frigöra locket och koppla bort batteriet.
  10.
  Lossa skruvarna som håller den optiska enheten och dra ut dem ur den bärbara datorn.
  11.
  Vänd notebook-datorn över och dra ut snöret som förbinder pekplattan, låt det fäster moderkortet. Skjut av den bärbara datorn är topplattan.
  12.
  Ta bort skruvarna som håller fast DC laddaruttaget, som ligger i hörnet. Skjut in den nya eluttaget i samma plats som den tidigare var belägen. Sätt den bärbara datorn igen i motsatt ordning som du tog isär den.

  tips och varningar


 • Använd inte elverktyg ta bort laptop skruvar --- du kan skada datorn.

Previous:nothing Next:Canon LiDE 90 scanner specifikationer

Relaterade artiklar


 • Hur installerar jag ett solo 9300 CMOS?
 • hårddisk uppgraderingar för HP Pavilion xt928
 • att skriva ut på 3,5 x 3,5 foto i en Epson Artisan
 • Hur kontrollerar jag dell nätaggregat?
 • hur man berättar om skillnaderna mellan USB 2.0 & USB 1.1
 • hur man installerar en vädur på en micron transport X3100
 • steg-för-steg om hur man driver en skiva boot start
 • hur du ställer in hastighet för en Athlon-processor
 • hur man använder musen på en Compaq Presario v5204nr
 • Hur konvertera papperskopior till digitala