Dator > användningsområden för gamla datorer

 • användningsområden för gamla datorer


 • köpa en ny dator innebär inte att bli av med det gamla. . Det kan vara föråldrad, men inte ur drift. Med ditt gamla system för grundläggande uppgifter kan frigöra en hel del på ditt nya system och lägga till ytterligare njutning. Innan du kastar bort den, ta några dagar och tänka på vad det kan fortfarande göra för dig.

  Multimedia Station

  använda det som ditt universell mediaspelare. Lyssna på din musik på den, eller titta på videoklipp. Installera en TV-tuner kort kan du titta på TV medan du arbetar på den nya datorn. Fyll all din musik, videor och din digitala stillbildskamera på din gamla dator och skapa en andra underhållning för hemmet.  Köra multimedieprogram använder CPU processor och minne . Varför avfall som den nya datorn? Med alla dessa filer på den gamla datorn har du också en säkerhetskopia för säkerhets skull.

  Kontorsarbete

  Förvandla din gamla dator till en fax och skrivare med hjälp av standardprogramvara som följer med Windows och Mac. Inrätta en sofistikerad röstmeddelanden maskin för att frigöra tid i ditt hemmakontor. Jobb som kräver automatisering som svarar i telefon eller registrering kan alla göra på den gamla datorn. Du kan även använda den för att hantera alla dina automatiska e-svar.

  Arkiv /Print Server

  Koppla in skrivaren och ansluta den till hemnätverket komma åt den från din bärbara eller stationära i hemmet. Vanliga filer kan laddas ner på den gamla datorn och nås på den andra datorn i hemmet. Du kan sedan använda dra och släpp för att spara filer på den gamla datorn för säkerhetskopior.

  Home Security

  Lägg ett par webbkameror. Anslut datorn till Internet och ställa in ditt hem som ska övervakas. Tillgång till din hemdator från var som helst säkert, även när du är på semester. Med rätt programvara kan du vända belysning i ditt hem, som om du är kvar. Du kan också ställa din gamla dator som en brandvägg för ditt hemmanätverk för ytterligare skydd.

  Experimental Station

  behåll den för när du vill prova ny programvara utan risk att ditt system. Om du vill prova att använda Linux kan du utan risk att skada din nya dator medan du lär dig. När du vet att du vill att programmet kan du installera det på den nya datorn och ta bort den från den gamla.

  Vetenskaplig forskning

  Ta del i många projekt runt om i världen genom att bearbeta sina data. National Weather Bureau och Seti @ home är de två viktigaste organisationerna behöver din dator för att bearbeta stora mängder data de får dagligen. I gengäld får du tillgång till information och kan titta på din data bearbetas. Det är gratis. Allt du behöver göra är att ladda ner ett litet program och du kan lära dig om nya ämnen, samtidigt hjälpa till att bygga världens kunskap.

  Återvinn

  Om du har någon användning alls för din dator, överväga att donera den till en skola för att hjälpa barnen. Många städer har företag datorn återvinning som reparerar och donera datorer till behövande skolor och familjer utan kostnad för dig.  Om din dator är bara ett par år gammal kan du vara berättigad till en handel med utsläppsrätter direkt från tillverkaren på en ny dator. Ring företaget innan du köper för att se om du uppfyller kraven för att spara på ett nytt system.


Previous:nothing Next:hur avsluta ett CAT5e

Relaterade artiklar


 • hur man använder en mac laptop som en firewire slav
 • hur man skapar en CD-skiva
 • hur man gör en CD från Sim City EA Games hemsida
 • hur man använder hk ExpressCard Digital / analog TV-mottagare att se en video-ingång
 • hur du tar bort mybook 250 fall
 • hur man Systemåterställning en Portege Toshiba laptop 4010 till fabriken out-of-box inställningar
 • hur du ställer in två bildskärmar en för email
 • specifikationer för HP a6750
 • hur du ställer in Linksys NAS 200
 • Toughbook CF-51 specifikationer