Dator > HP dc7800 specifikationer

 • HP dc7800 specifikationer


 • HP dc7800 är en stationär dator som tillverkas av Hewlett Packard för användning i kontorsmiljö. . Den har tre tillgängliga konfigurationer: Ultratunn Desktop, Small Form Factor och Cabriolet Mini-Tower. Ultra-slim-modellen är den minsta av de tre medan Mini-Tower är den största. Ingen av de dc7800-modeller levereras med en bildskärm men alla tre stöder ett brett utbud av tillgängliga maskinvarukonfigurationer.

  USDT version

  Ultra Slim Desktop (USDT) version av dc7800 ger användarna möjlighet att anpassa sin maskinvarukonfiguration . Den använder SATA-hårddiskar och finns i tre utföranden: två 80 GB-modeller med betyget 5400 eller 7200 RPM, en större 160 GB hårddisk som fungerar på 7200 RPM, eller en enda 16 GB SSD-hårddisk. Den USDT har en integrerad nätverksanslutningen och Wi-Fi-kort. Dess grafik Effekten styrs av en Intel 3100 Graphics Media Accelerator integrerat i moderkortet. Den USDT modellen har inga kortplatser på moderkortet men erbjuder en enda PATA-kortplats som stöder en optisk enhet.

  Ultratunn minne och CPU

  processorer som är tillgängliga för USDT modellen inkluderar processorer från Celeron, Pentium och Core 2 Duo familjer. De tillgängliga Celeron-processorer intervallet 1,6 till 2,0 GHz i hastighet och inkluderar enkla och dubbla kärnor modeller. De tillgängliga Pentium-processorer är alla dual-core modeller som sträcker sig från 1,8 till 2,5 GHz. De tillgängliga Core 2 Duo-processorer är också dual-core processorer mellan 2,2 till 3,33 GHz i hastighet. RAM-minnet är tillgängliga för USDT finns i storlekar från 512 MB till 1 GB. Denna dator använder högst två DDR2-moduler effekt på antingen 677 eller 800 MHz.

  SFF modell

  Small Form Factor modell av dc7800 kommer med mer kraftfulla funktioner än dess USDT motsvarighet. Förutom de Celeron, Pentium och Core 2 Duo-processorer modell som finns på USDT version har dc7800 SFF modell möjlighet att använda quad-core processorer från Intel Core 2 Quad familj. Dessa processorer intervallet 2,4 till 2,83 GHz i hastighet. RAM-minnet är tillgängliga för SFF omfattar upp till fyra DDR2-moduler effekt på antingen 667 eller 800 MHz i storlekar från 512 MB till 2 GB, med en maximal kapacitet på 8 GB RAM.

  Andra SFF funktioner

  SFF modellens konfiguration omfattar en PCI-kortplats, en PCI Express x16-kortplats och två låg profil PCI Express x1-platser. Denna modell ger två externa fack-en 3,5 "och en 5,25" -. Samt en intern 3,5 "hårddisk bay Den stöder upp till tre SATA-enheter, inklusive högst två hårddiskar, som vart och finns i storlekar 80 till 500 GB. SFF ger också en av tre SATA DVD-enheter och en mediekortläsare med stöd i 16 till 22 typer av minneskort. Åtta alternativ för grafikprocessorn finns från ombord grafik till antingen ATI eller NVIDIA grafikkort varumärke kort.

  CMT Model

  Cabriolet Minitornsdator version av dc7800 erbjuder det bredaste urvalet av maskinvarukonfigurationer. Denna dator kan utrustas med någon av hårdvara alternativ som finns på SFF och USDT modeller utom slim-line PATA DVD-enheter. CMT Modellen ger också en utökad urval av hamnar och uppgradera platser med tre PCI-platser, en PCI Express x16-kortplats och två PCI Express x1-platser, alla full storlek. Denna modell har fyra SATA-gränssnitt med förmåga att montera upp till två optiska och två hårddiskar. CMT kan använda 10. 000 rpm hårddiskar på 80 eller 160 GB SATA-modeller, som SFF och USDT modeller inte stöd. CMT stöder ett bredare utbud av grafikkort, inklusive ett 512 MB ATI Radeon-kort.


Previous:nothing Next:hur man installerar en smartkortsläsare

Relaterade artiklar


 • hur ta reda på vilka moderkort du har
 • digital inspelare kompatibel med Mac
 • hur man byter en e6320 med en Q6600
 • specifikationer för Intel 6320 cpu
 • problem med att ansluta min laptop till min tv
 • hur du uppdaterar HP-skrivare
 • hur du använder din Dell OptiPlex gx150 moderkort med ett nytt nätaggregat
 • specifikationer av Asus G50Vt-A1 pc notebook
 • hur du flyttar en DVR till en dator
 • hur man löda DC-uttaget på moderkortet